Τσέκαρε τις κάμερες για να δει τα κατοικίδια και ξαφνικά εμφανίστηκε στην οθόνη ένας άντρας με μαχαίρι στο σαλόνι (vid)

Newsroom
Τσέκαρε τις κάμερες για να δει τα κατοικίδια και ξαφνικά εμφανίστηκε στην οθόνη ένας άντρας με μαχαίρι στο σαλόνι (vid)
Την ώρα που η οικογένεια στο Μάντσεστερ κοιμόταν ένας άντρας με μαχαίρι περιφερόταν στο σπίτι.

Μια σοκαριστική ανακάλυψη έκανε μια οικογένεια στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ. Κοιτάζοντας τις κάμερες ασφαλείας διαπίστωσαν ότι ένας άντρας με μαχαίρι είχε μπει στο σπίτι τους όταν κοιμόντουσαν.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κοιμόταν στην πολυθρόνα του σαλονιού, με τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος φορούσε κουκούλα και γάντια, να περιφέρεται στο χώρο κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι.

Και ενώ ο διαρρήκτης κυκλοφορούσε ανενόχλητος, στον επάνω όροφο κοιμόταν η γυναίκα του σπιτιού. Η κόρη τους μιλώντας για σοκαριστικό αυτό περιστατικό, είπε ότι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν στις κάμερες.

«Η μητέρα μου έλεγξε τις κάμερες για να παρακολουθήσει τα κατοικίδιά μας που είναι έξω. Ωστόσο, εντόπισε στο σαλόνι έναν άνδρα που κρατούσε ένα τεράστιο μαχαίρι να περπατάει στα δωμάτια και ενώ ο πατριός μου κοιμόταν σε μια πολυθρόνα. Είναι τρομακτικό, η μητέρα μου είναι αναστατωμένη. Σκέφτεται διαρκώς τι θα μπορούσε να συμβεί αν είχαμε ξυπνήσει», είπε η κόρη.

Και συνέχισε: «Η πρώτη μου σκέψη όταν είδα το βίντεο είναι τι θα γινόταν αν είχε ξυπνήσει ο μικρός αδερφός μου. Επίσης, η μητέρα μου δεν κοιμάται καλά, οπότε μερικές φορές κατεβαίνει τα ξημερώματα στην κουζίνα και πίνει ένα τσάι. Είναι τρομακτικό να ξέρεις ότι κάποιος ήταν μέσα στο σπίτι».