Σκουπιδότοπος η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: Η θάλασσα δεν φαίνεται από τα πλαστικά μπουκάλια

Newsroom
Σκουπιδότοπος η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: Η θάλασσα δεν φαίνεται από τα πλαστικά μπουκάλια
«Είναι περήφανοι οι «άρχοντες» της πόλης για την εικόνα που δίνει η Θεσσαλονίκη στην αιχμή της τουριστικής περιόδου;» ανέφερε η Κατερίνα Νοτοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποκαρδιωτική και εξοργιστική είναι η εικόνα της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς η θάλασσα δεν φαίνεται στην κυριολεξία από τα πλαστικά μπουκάλια και τα σκουπίδια σε πολλά σημεία της.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, έκανε την ανάρτηση με τις κατάλληλες φωτογραφίες και εξαπέλυσε τα πυρά της.

2

«Τραγική η εικόνα της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη εν μέσω του 3ημέρου του 15Αύγουστου με σκουπίδια, πλαστικά και παντόφλες να επιπλέουν στα νερά του Θερμαϊκού. Είναι περήφανοι οι «άρχοντες» της πόλης για την εικόνα που δίνει η Θεσσαλονίκη στην αιχμή της τουριστικής περιόδου;», σημειώνει στη δήλωσή της.

2

«Αυτή η είναι η ιδέα που έχουν ώστε να γίνει η Θεσσαλονίκη ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός για city breaks από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη; Με μια θάλασσα γεμάτη παντόφλες και πλαστικά στη θάλασσα θα προσελκύσουμε τουρίστες;”, προσθέτει η κ. Νοτοπούλου.