Δεν βάζει μυαλό ο άνθρωπος που θέλει να μεταμορφωθεί σε Άλιεν: Σκοπεύει να ακρωτηριάσει και το πόδι του (vid)

Newsroom
Δεν βάζει μυαλό ο άνθρωπος που θέλει να μεταμορφωθεί σε Άλιεν: Σκοπεύει να ακρωτηριάσει και το πόδι του (vid)
Οι δυσκολίες που συναντά στην καθημερινότητά του φαίνεται ότι δεν του έβαλαν μυαλό.

Ο Anthony Loffredo γνωστός και ως «Black Alien» είναι ένας Γάλλος, ο οποίος έχει γεμίσει όλο το σώμα του με τατουάζ και έχει κάνει μια σειρά από επεμβάσεις για να μεταμορφωθεί σε μαύρο εξωγήινο.

Πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε απογοητευμένος σε συνέντευξή του σε ένα επεισόδιο του ισπανικού podcast Club 113, καθώς τόνισε ότι επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί και η εμφάνισή του δεν του επιτρέπουν να βρει εργασία. Επίσης, ανέφερε ότι οι άνθρωποι των αντιμετωπίζουν περίεργα λόγω της εμφάνισής του.

Ωστόσο, αυτές οι δυσκολίες που συναντά στην καθημερινότητά του δεν φαίνεται να τον έχουν επηρεάσει. Ο Loffredo έχει βάλει σκοπό να ολοκληρώσει τον στόχο του. Έτσι, έχοντας αφαιρέσει δύο δάχτυλά στο χέρι του, το πάνω χείλος του, ένας μέρος της μύτης του καθώς και τα δύο αυτιά του, πέραν των αμέτρητων εμφυτευμάτων που έχει στο σώμα του, σκοπεύει να υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις.

Στο επεισόδιο 116 του podcast Club 113, ο Loffredo αποκάλυψε ότι η επόμενη τροποποίηση που έχει σχεδιάσει είναι ξανά στο πρόσωπό του. Παραδέχθηκε ότι θέλει να αφαιρέσει κάποια τμήματα του προσώπου του, ενώ σκέφτεται να ακρωτηριάσει το μισό μέρος από το ένα πόδι του.

Ωστόσο, σημείωσε: «Είναι κάτι πολύ δύσκολο διότι έχω ένα υγιές πόδι ο ακρωτηριασμός είναι μια μεγάλη επέμβαση». Διευκρίνισε πάντως, ότι αν το αποφάσιζε, ο ακρωτηριασμός θα γινόταν από το γόνατο και κάτω και πως σκέφτεται να το κάνει μόνο στο ένα του πόδι.

«Μου αρέσει αυτή η διαδικασία. Μου τραβάει την προσοχή, μιλάμε για την τεχνολογία και το μέλλον», είπε ενώ στη συνέχεια με αρκετή δόση χιούμορ πρόσθεσε ότι η τεχνολογία δεν συμφωνεί πάντα με τις αλλαγές, καθώς η υπηρεσία Face ID στο κινητό πλέον δεν αναγνωρίζει το πρόσωπό του.