Υπάλληλος ξενοδοχείου προειδοποιεί: Προσοχή σε τηλεχειριστήρια και ποτήρια, μην χρησιμοποιείτε τα καλύμματα (vid)

Newsroom
 Υπάλληλος ξενοδοχείου προειδοποιεί: Προσοχή σε τηλεχειριστήρια και ποτήρια, μην χρησιμοποιείτε τα καλύμματα (vid)
Μια υπάλληλος ξενοδοχείου αποκάλυψε ποια αντικείμενα δεν πρέπει να χρησιμοποιούν οι πελάτες.

Μυστικά του επαγγέλματος αποκάλυψε μια υπάλληλος ξενοδοχείου, η οποία προειδοποίησε τους πελάτες να μην αγγίζουν τρία πράγματα: τα τηλεχειριστήρια, τα ποτήρια και τα καλύμματα.

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok ανέφερε τα πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ πηγαίνοντας σε ένα ξενοδοχείο. «Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ το τηλεχειριστήριο χωρίς να το καθαρίσω πρώτα με το δικό μου μαντηλάκι. Ο καθαρισμός ο δικός σου είναι διαφορετικός από τον δικό μου, με νιώθεις ε;».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ τα ποτήρια που έχει στα δωμάτια χωρίς πρώτα να τα πλύνω. Επίσης, δεν θα καθόμουν ποτέ στο κάλυμμα. Δεν θα ένιωθα άνετα πάνω σε αυτό. Τα καλύμματα δεν πλένονται και τόσο συχνά».

Η υπάλληλος σημείωσε ότι ορισμένα πολυτελή ξενοδοχεία τηρούν αυστηρά τους κανόνες καθαριότητας, ωστόσο συμπλήρωσε ότι τα καλύμματα κρεβατιού πρέπει πάντα να προσεγγίζονται με προσοχή, καθώς όπως είπε «καθαρίζονται ίσως μια φορά το χρόνο».

Στο βίντεο που ανέβασε έδινε πέντε συμβουλές σε ανθρώπους που επισκέπτονται ξενοδοχεία. Σχολιάζοντας το βίντεο, οι περισσότεροι ακόλουθοί της συμφώνησαν με τις συμβουλές της.

@queenevangeline25 #5thingschallenge #5thingsiwouldneverdo #hotel #motel #guestd #hospitalityindustry #queenevangeline ♬ original sound - vange.vange