Βρετανός έδειξε τα οπίσθια του στην κάμερα τροχαίας, γιατί ήταν στη… λίστα του πριν πεθάνει!

Newsroom
Βρετανός έδειξε τα οπίσθια του στην κάμερα τροχαίας, γιατί ήταν στη… λίστα του πριν πεθάνει!
Ο 55χρονος Ντάρελ Μίκομ από την Αγγλία εκτός από τα οπίσθιά του, εξύβρισε και τους αστυνομικούς και αντιστάθηκε στη σύλληψή του.

Πολλοί άνθρωποι φτιάχνουν λίστα με αυτά που θέλουν να κάνουν πριν πεθάνουν, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως του Ντάρελ Μίκομ από την Αγγλία είναι κάπως ιδιαίτερη. Τόσο ιδιαίτερη που τον οδήγησε στη σύλληψη από την αστυνομία του Κιντερμίνστερ.

Ο 55χρονος λοιπόν οδηγήθηκε σε δίκη, καθώς είχε βρίσει τους αστυνομικούς και αντιστάθηκε στη σύλληψη. Τι οδήγησε στη σύλληψή;

Όπως εξήγησε, είχε βάλει στο στόχαστρο το φορτηγάκι με τις κάμερες ταχύτητας της τροχαίας στην Οδό Στουρμπρίτζ στο Κιντερμίνστερ. Τον είχαν «γράψει» κάποιες φορές «για ανόητες υπερβάσεις ταχύτητας όπως 56 χλμ/ώρα σε ζώνη 50 και αυτό πάντα με ενοχλούσε».

Οπότε είπε να πάρει εκδίκηση και το έβαλε στη λίστα του με αυτά που έπρεπε οπωσδήποτε να κάνει πριν πεθάνει. Έτσι λοιπόν πήγε με τη γυναίκα του μαζί στο φορτηγάκι με τις κάμερες της τροχαίας και έδειχνε τα οπίσθιά του.

2

Η σύζυγός του Σάρα είπε ότι «το έκανε απλώς για να γελάσουν» και πρόσθεσε: «Ήταν «γελοίο» όταν αστυνομικοί έφτασαν εκεί για να συλλάβουν τον σύζυγό μου».

Ο Μικόμ δήλωσε στο BBC ότι πάσχει από Ατροφία Πολλαπλών Συστημάτων, καρδιακή νόσο, νεφρική ανεπάρκεια και νόσο του Πάρκινσον και μετά τη διάγνωσή του έφτιαξε μια λίστα με πράγματα που ήθελε να κάνει πριν πεθάνει.

Δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός τις κάμερες της τροχαίας. Το δικαστήριο τον απάλλαξε βέβαια από τις κατηγορίες.