Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε ηλικία 11 ετών (vid)

Newsroom
Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε ηλικία 11 ετών (vid)
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον πατέρα της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι.

Την ώρα που η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του φίλου της 17χρονης Νικολέτας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι, μια αποκάλυψη του πατέρα της έρχεται να σοκάρει.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας στην ΕΡΤ, πριν από περίπου έξι χρόνια, το παιδί του έπεσε θύμα σεξουαλικών επιθέσεων και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Η αστυνομία είχε προχωρήσει τότε στη σύλληψη τριών ανδρών για ασελγείς πράξεις σε βάρος της τότε 11χρονης. Έπειτα από το εν λόγω συμβάν, η ανήλικη βίωνε bullying, η οικογένεια στιγματίστηκε και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος για τον οποίο η μητέρα της και η ίδια έφυγαν για την Αθήνα.

Ο πατέρας της 17χρονης που μένει στη Βέροια, θεωρεί ότι τον φόνο διέπραξε ο φίλος της κόρης του. Μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ειδικότερα: «Το έμαθα χθες το πρωί από τις ειδήσεις. Μετά με ενημέρωσε η κόρη μου ότι πέθανε η Νικολέτα. Τη σκότωσε ο Σανί, γιατί μόνο εκείνος είχε κλειδιά για να μπει μέσα δίχως να παραβιάσει το σπίτι».

Ο νεαρός από το Πακιστάν, αγνοείται μετά το άγριο έγκλημα, ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό. Η Αστυνομία κάνει έρευνες σε σημεία που διέμεναν φίλοι και γνωστοί του.

Ο πρώην εργοδότης 22χρονου δήλωσε πως ήταν αρκετά ήσυχος. «Έφυγε από τη δουλειά πριν από λίγες ημέρες, καθώς δεν έκανε για αυτή την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».