Ο Dwayne Johnson αποκάλυψε το cheat meal που έκανε την Κυριακή: Το συνδύασε με τεκίλα (vid)

Newsroom
Ο Dwayne Johnson αποκάλυψε το cheat meal που έκανε την Κυριακή: Το συνδύασε με τεκίλα (vid)
Ακόμα ένας από τους πιο γυμνασμένους ανθρώπους στον κόσμο, αφήνει στην άκρη την διατροφή για να κάνει κάποιες παρασπονδίες στα αυτά που τρώει.

Βλέποντας τον Dwayne Johnson η εντύπωση που δημιουργείται σε κάποια είναι πως τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια το πρόγραμμα διατροφής του, προκειμένου να έχει φουσκωμένα τα μπράτσα του και τους κοιλιακούς.

Κατά ένα μεγάλο βαθμό αυτό ισχύει, μόνο που και ο «Rock» έχει στο πρόγραμμά του κάποιες μέρες που κάνει παρασπονδίες, δηλαδή τρώει κάτι πιο... βρώμικο.

Μία τέτοια μέρα λοιπόν ήταν η Κυριακή, με τον διάσημο ηθοποιό να αποκαλύπτει σε όσους τον ακολουθούν στο Instagram τι έφαγε.

Όπως μπορείτε να δείτε πήρε δύο διπλά τεράστια μπέργκερ και δύο μεγάλες μερίδες πατάτες από το In-n-Out (σ.σ όπως είπε πρώτη φορά δοκιμάζει από εκεί, αν και έχει πάρει στο παρελθόν για κάποιους φίλους του από εκεί), τα οποία μάλιστα τα συνδύασε πίνοντας τεκίλα.

Μάλιστα, επειδή δεν μπορούσε να επιλέξει ποια από τις δύο Teremena (σ.σ είναι δική του εταιρία) θα επέλεγε, αποφάσισε να βάλει σε ένα ποτήρι και τις δύο.