«Τραμπούκος» χτυπούσε τον κόσμο, αλλά τελικά έπεσε πάνω σε MMAer (vid)

Newsroom
«Τραμπούκος» χτυπούσε τον κόσμο, αλλά τελικά έπεσε πάνω σε MMAer (vid)
Ένας τύπος ενοχλούσε και χτυπούσε ανεξέλεγκτα κόσμο στη Νέα Υόρκη, μέχρι που έπεσε Ro Malabanan.

«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη», λέει ο σοφός, σε πολλές περιπτώσεις, λαός και επιβεβαιώθηκε στο περιστατικό που έγινε πριν από μία εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Εκεί λοιπόν υπήρχε ένας τύπος, ο οποίος όχι απλά ενοχλούσε, τραμπουκίζοντας τους περιστατικούς, αλλά τους χτυπούσε κιόλας. Μόνο που η προκλητική του δράση αυτή, έλαβε τέλος όταν έπεσε πάνω στον Ro Malabanan.

Ο 44χρονος MMAer, ο οποίος έχει μαύρη ζώνη στο Βραζιλιάνικο ζίου-ζίτσου και κίτρινη στο τζούντο, μόλις είχε βγει από το μετρό και κατευθυνόταν προς την δουλειά που κάνει, ως προπονητής πυγμαχίας.

Ξαφνικά λοιπόν είδε μπροστά του τον δράστη, να χτυπά άνευ λόγου και αιτίας έναν 44χρονο και αποφάσισε να επέμβει. Αφού τσέκαρε το θύμα να δει αν είναι καλά στην υγεία του, στη συνέχεια την... έπεσε στον άνδρα που του του είχε ρίξει μπουνιά.

Πιάνοντάς τον από την μέση και με μία λαβή, τον έριξε κάτω και τον ακινητοποίησε μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία και να τον συλλάβει. Στο διάστημα που μεσολάβησε αρκετοί ήταν εκείνοι που αναγνώρισαν στο πρόσωπο του δράστη, τον άνθρωπο που τους είχε χτυπήσει λίγο νωρίτερα.

Μάλιστα, είχε φτάσει στο σημείο να χτυπήσει ακόμα και έναν ηλικιωμένο άνδρα, θεωρώντας πως θα γλιτώσει. Λογάριαζε όμως χωρίς τον Ro Malaanan.

Δείτε τα videos που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.