Νοίκιασαν Airbnb και ανακάλυψαν ότι υπήρχε μια κρυφή κάμερα στο χώρο (vid)

Newsroom
Νοίκιασαν Airbnb και ανακάλυψαν ότι υπήρχε μια κρυφή κάμερα στο χώρο (vid)
Μια οικογένεια που είχε νοικιάσει ένα σπίτι με έκπληξη ανακάλυψε ότι πίσω από ένα ντουλάπι υπήρχε κρυφή κάμερα.

Σοκαρισμένα έμειναν τα μέλη μιας οικογένειας όταν ανακάλυψαν ότι στο Airbnb που έμεναν στον Καναδά, υπήρχε μια κρυφή κάμερα. Μάλιστα, η κάμερα ήταν τοποθετημένη έτσι ώστε να κοιτάει ένα στρώμα.

Ο Jas Grewal, ο οποίος έμενε στο Airbnb με τα τρία ξαδέρφια του διηγήθηκε στο CityNews πως ανακάλυψαν την κρυφή κάμερα.

«Δεν ξέρουμε τι συνέβη με το βίντεο, αν άκουσαν ή ηχογράφησαν κάτι... απλώς δεν ξέρω. Το πρόσεξε η ξαδέρφη μου. Προσπαθούσαμε να συνδέσουμε τον φορητό μας υπολογιστή στην τηλεόραση και ψάχναμε ένα καλώδιο HDMI. Όταν άρχισε να ψάχνει για το καλώδιο παρατήρησε ότι υπήρχε ένα ντουλάπι με μια μικρή τρύπα», ανέφερε.

«Κοιτάζοντας πιο παρατηρητικά είδε ότι το ντουλάπι ήταν κλειδωμένο και δεν είχαν πρόσβαση σε αυτό. Στην τρύπα φαινόταν κάτι σαν κάμερα. Τότε διαπιστώσαμε ότι υπήρχε μια κρυφή κάμερα στον χώρο μας. Το στρώμα ήταν ακριβώς μπροστά της», συμπλήρωσε.

Ο Grewal είπε ότι η ξαδέρφη του κοιμήθηκε σε αυτό το στρώμα κατά την διάρκεια της παραμονής τους. «Αν κάποιος μας είχε πει, ότι υπάρχει μια κάμερα εδώ, θα ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία», πρόσθεσε, ενώ ξεκαθάρισε ότι μετά από το περιστατικό θα αρχίσει να προτιμά τα ξενοδοχεία επειδή θεωρεί ότι είναι πιο ασφαλή.

Σε μια δήλωση, η Airbnb είπε στο CityNews: «Η Airbnb έχει μια σαφή πολιτική όσον αφορά τη χρήση καμερών ασφαλείας στα σπίτια, την οποία πρέπει να τηρούν όλοι οι οικοδεσπότες. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητο των επισκεπτών και η αφοσιωμένη ομάδα Ασφάλειας μας ερευνά διεξοδικά, τέτοια περιστατικά. Έχει δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων στους επισκέπτες».