Πυροβόλησε υπάλληλο των McDonald's επειδή οι πατάτες ήταν κρύες

Newsroom
Πυροβόλησε υπάλληλο των McDonald's επειδή οι πατάτες ήταν κρύες
Η πελάτισσα διαμαρτυρήθηκε για τις κρύες πατάτες και πήρε τηλέφωνο τον γιο της, ο οποίος συμμετείχε στον καυγά και πυροβόλησε τον υπάλληλο.

Απίστευτη τροπή πήρε ο καυγάς στα McDonald's για μία μερίδα πατάτες, η οποίες δεν ήταν όσο ζεστές θα ήθελε μία πελάτισσα.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μπρούκλιν, όταν μία γυναίκα μπήκε στο γνωστό fast food και μεταξύ των όσων παρήγγειλε ήταν και μία μερίδα πατάτες.

Όταν όμως αυτή ετοιμάστηκε και της παραδόθηκε, διαπίστωσε πως ήταν κρύες, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί και να ξεκινήσει καυγάς.

Κατά την διάρκειά του, επικοινώνησε με τον 20χρονο γιο της, ο οποίος εμφανίστηκε στο σημείο για να την υπερασπιστεί, με την ένταση να μεταφέρεται εκτός του καταστήματος.

Εκεί η κατάσταση ξέφυγε, με το νεαρό να πυροβολεί και να τραυματίζει στον λαιμό τον υπάλληλο, ο οποίος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο δράστης έχει συλληφθεί στο παρελθόν πολλές φορές, μεταξύ άλλων για μεγάλη κλοπή το 2019 και επίθεση και κλοπή υπηρεσίας το 2018, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.