Πίστες για κόντρες έχουν γίνει οι άδειοι δρόμοι της Αθήνας: «Οχήματα σε κόντρα, ταχύτητα 160» (vid)

Newsroom
Πίστες για κόντρες έχουν γίνει οι άδειοι δρόμοι της Αθήνας: «Οχήματα σε κόντρα, ταχύτητα 160» (vid)
Βίντεο από τους ελέγχους με ραντάρ που κάνει η τροχαία στους δρόμους της Αθήνας που αδειάζουν λόγω της αναχώρησης των αδειούχων.

Όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε προς τα μέσα Αυγούστου, οι δρόμοι της Αθήνας αδειάζουν λόγω της αναχώρησης των πολιτών για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Κάτι που οι λάτρεις της ταχύτητας δεν το αφήνουν ανεκμετάλλευτο...

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ που προβλήθηκε στο χθεσινό βραδινό δελτίο, η απουσία πολλών οχημάτων, δίνει την ευκαιρία για διεξαγωγή αγώνων ταχύτητας. Είτε μιλάμε για προγραμματισμένους, είτε για κόντρες που προκύπτουν τυχαία επειδή δύο οδηγοί με γρήγορα οχήματα συναντήθηκαν σε κάποιο φανάρι.

Χαρακτηριστικό είναι το video που παρουσιάστηκε, όπου η τροχαία έχει στήσει σημείο ελέγχου με ραντάρ, το οποίο δείχνει δύο οχήματα που περνάνε κάτω από την γέφυρα να κινούνται με ταχύτητα 161 και 160 χιλιομέτρων την ώρα, αντίστοιχα. Ταχύτητα, που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, είναι αρκετά επικίνδυνη τόσο για τους ίδιους, όσο και για όσους τύχει να συναντήσουν στον δρόμο τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τροχαία, όσο πλησιάζουμε τον 15Αυγουστο, όπου θα κορυφωθεί η έξοδος των εκδρομέων, θα αυξήσει τους ελέγχους τόσο με μπλόκα σε σημεία... κλειδιά, όσο και με τα ειδικά οχήματα που διαθέτει.