Νέο σενάριο για την 17χρονη στο Περιστέρι: «Ήταν νεκρή πριν φύγει η μητέρα της, νόμιζε ότι κοιμόταν» (vid)

Newsroom
Νέο σενάριο για την 17χρονη στο Περιστέρι: «Ήταν νεκρή πριν φύγει η μητέρα της, νόμιζε ότι κοιμόταν» (vid)
Ανεπιβεβαίωτο σενάριο αναφέρει ότι η μητέρα της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, έφυγε για τη δουλειά της και θεώρησε ότι η νεκρή κόρη της κοιμόταν.

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια από τον θάνατο της 17χρονης στο Περιστέρι, με τον ιατροδικαστή να διαπιστώνει ότι το νεαρό κορίτσι κατέληξε από ασφυξία.

Ο θάνατος της 17χρονης αποκαλύφθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/8). Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε στο δωμάτιό της νεκρό, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν ημίγυμνη, με τη φόρμα της κατεβασμένη, με μώλωπες και ίχνη πάλης. Ο τελευταίος που φέρεται να την είδε ζωντανή ήταν ο σύντροφός της, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται με ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με σενάριο που επικαλείται το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) η μητέρα της έφυγε για τη δουλειά της. Λίγο πριν φύγει, μπήκε στο δωμάτιο της 17χρονης για να την δει. Το κορίτσι ήταν πλάγια στο κρεβάτι και η μητέρα της θεώρησε ότι κοιμόταν. Η 17χρονη όμως ήταν δολοφονημένη. Όπως είπε η μητέρα στην αστυνομία, δεν της μίλησε για να μην την ξυπνήσει.

Στη συνέχεια έφυγε για την δουλειά της και στις 8 το βράδυ την πήρε τηλέφωνο, όμως δεν έπαιρνε καμία απάντηση. Επικοινώνησε με την άλλη της κόρη, αλλά ούτε εκείνη δεν μπορούσε να την βρει. Τότε απευθύνθηκαν σε ένα φίλο συριακής καταγωγής, ο οποίος έτρεξε στο διαμέρισμα και κατάφερε να μπει μέσα, παραβιάζοντας ένα παράθυρο, μιας και η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Τότε αντίκρισε νεκρό το κορίτσι πάνω στο κρεβάτι.

Άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία, που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Πακιστανού. Ο τελευταίος, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες φίλων του, μάζεψε τα πράγματά του και τους είπε ότι θα φύγει από την Ελλάδα.