Ημίγυμνη βρέθηκε η 17χρονη: «Άκουσα κάτι φωνές χθες το βράδυ αλλά λέω "θα είναι παρέα"», είπε γειτόνισσα

Newsroom
Ημίγυμνη βρέθηκε η 17χρονη: «Άκουσα κάτι φωνές χθες το βράδυ αλλά λέω "θα είναι παρέα"», είπε γειτόνισσα
Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από την 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στο Περιστέρι, ενώ μίλησαν μία φίλη της και μία γειτόνισα.

Σοκ προκαλούν τα πρώτα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στο Περιστέρι από την μητέρα και την αδελφή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα είχε μώλωπες στο σώμα της, ενώ βρέθηκε να είναι ημίγυμνη στο κρεβάτι της, με τις αρχές να αναζητούν τον σύντροφό της, ο έχει καταγωγή από το Πακιστάν.

Μία φίλη της 17χρονης μίλησε στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, λέγοντας: «Ήταν φίλη μου, κάναμε παρέα ένα διάστημα. Την είδα χθες, ήταν σε καλή κατάσταση, μια χαρά, χαρούμενη. Το ήξερα το αγόρι της, ήταν μεγαλύτερης ηλικίας. Δεν μου είχε πει κάτι για τσακωμούς. Φαινόταν ήσυχος άνθρωπος και δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο».

Μάλιστα, μία γειτόνισσα που μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, είπε: «Άκουσα κάτι φωνές χθες το βράδυ αλλά λέω 'θα είναι παρέα'. Εκεί γύρω στις 10 το βράδυ ήταν. Νόμιζα ότι ήταν παρέα γιατί μας χτύπησαν το κουδούνι και τους άνοιξα. Καταλάβαμε πως δεν είναι κάτι επικίνδυνο και άνοιξα την κάτω πόρτα».

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ασφυκτικό θάνατο, με το πιο πιθανό ενδεχόμενο να είναι η εγκληματική ενέργεια.