Ντρίμπλες, καρφώματα, τρίποντα υπό πίεση, ασταμάτητη δράση: αυτό είναι το NBA 2K23! (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Ντρίμπλες, καρφώματα, τρίποντα υπό πίεση, ασταμάτητη δράση: αυτό είναι το NBA 2K23! (vid)
Δείτε το πρώτο gameplay video του νέου τίτλου της 2K Sports.

Η κοινότητα του gaming περιμένει πως και πως την κυκλοφορία του NBA 2K23 για να δει πως έχει βελτιώσει το δημοφιλές παιχνίδι εξομοίωσης μπάσκετ η 2K Sports.

Η δημοφιλής ομάδα ανάπτυξης παρουσίασε το νέο gameplay video του τίτλου που παρουσιάζει το πόσο πιο ομαλή είναι πλέον η ροή της δράσης, πόσο πιο ρεαλιστικοί δείχνουν οι αγώνες και πόσο καλύτερα είναι τα γραφικά που εκμεταλλεύονται ένα σωρό νέες τεχνικές απεικόνισης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πως έχουν μεταφερθεί οι γνωστοί αθλητές στο νέο παιχνίδι, αλλά και το πως αντιδρούν στην επίτευξη ενός καλαθιού και το πως πανηγυρίζουν με τους θεατές ενός αγώνα.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε 3 διαφορετικές εκδόσεις και 3 διαφορετικά εξώφυλλα, με τη συλλεκτική να φέρει τον Μάικλ Τζόρνταν και 15 ξεχωριστά Challenges για να δοκιμάσουν οι παίκτες τις ικανότητές τους.

Η 2Κ Sports υποδέχεται σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, όσο πλησιάζουμε δηλαδή προς την επίσημη κυκλοφορία του που έχει οριστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου σε εκδόσεις για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

Δείτε το νέο gameplay trailer στη συνέχεια του άρθρου.