Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης όταν είδε τον αστυνομικό-βιαστή: «Μ@^οσκυλο, τι σου έκανε το μωρό μου;» (vid)

Newsroom
Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης όταν είδε τον αστυνομικό-βιαστή: «Μ@^οσκυλο, τι σου έκανε το μωρό μου;» (vid)
Από συγγενείς και φίλους κρατήθηκαν οι γονείς της 14χρονης, όταν αντίκρισαν τον βιαστή αστυνομικό.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο αστυνομικός που κατηγορείται για το βιασμό της 14χρονης στην Λέσβο, με το κλίμα να είναι ιδιαιτέρως φορτισμένο.

Εκεί βρέθηκαν και οι γονείς του κοριτσιού που δεν άντεξαν όταν τον είδαν να βγαίνει από το κτίριο, με την μητέρα της να τον βρίζει και να ξεσπάει μετά τα όσα είχε κάνει στο παιδί της.

«Μ@^οσκυλο», «Το μωρό μου, τι σου έκανε γαμώ τον μπελά μου; Παιδεραστή», ακούγεται να λέει, ενώ τόσο την ίδια, όσο και τον πατέρα του παιδιού, τους κράτησαν παρευρισκόμενοι για να μην πέσουν πάνω στον 53χρονο αστυνομικό και τον λιντσάρουν.

Νωρίτερα, η μητέρα είχε δηλώσει στην κάμερα της ΕΡΤ: «Να τον σκοτώσω ήθελα. Είδα το κινητό του μωρού. Μηνύματα στο κινητό του μωρού. Την εκβίαζε, την απειλούσε, την χτυπούσε μέσα στο αυτοκίνητο γιατί δεν έκανε αυτά που ήθελε», ενώ ο πατέρας της 14χρονης είπε πως ο αστυνομικός είναι μεγάλο κτήνος.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του κατηγορούμενου, τελικά τον εγκατέλειψε.