Εργαζόμενη σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου πήρε 7χρονο στο δωμάτιό της: «Ήθελα να τον προστατέψω», είπε

Newsroom
Εργαζόμενη σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου πήρε 7χρονο στο δωμάτιό της: «Ήθελα να τον προστατέψω», είπε
Με δέλεαρ ένα αναψυκτικό, η 47χρονη πήρε το παιδί στο δωμάτιό της και όταν επέστρεψε στο πόστο της, αυτό βρήκε την ευκαιρία να φύγει.

Στιγμές τρόμου έζησαν οι γονείς ενός 7χρονου παιδί στην Κρήτη που έκαναν τις διακοπές τους σε ξενοδοχείο του Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ekriti.gr, μία 47χρονη εργαζόμενη προσέγγισε το επτάχρονο αγόρι και με δέλεαρ ένα αναψυκτικό το έπεισε να την ακολουθήσει στο δωμάτιο της όπου το κράτησε για περίπου μία ώρα παρά τη θέλησή του.

Το παιδάκι έπαιζε αμέριμνο και όταν ξαφνικά οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι δεν βρίσκεται στο οπτικό τους πεδίο άρχισαν να τον αναζητούν.

Αφού κράτησε το 7χρονο αγόρι για περίπου μία ώρα στο δωμάτιο, η 47χρονη γυναίκα από τη Λευκορωσία έπρεπε λίγο αργότερα να επιστρέψει στο πόστο της και έτσι έφυγε από το δωμάτιο. Τότε, το αγόρι βρήκε την ευκαιρία και διέφυγε και έτσι κατάφερε να βρει τους γονείς του.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 47χρονης από τη Λευκορωσία η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καμία πρόθεση να πειράξει το μικρό αγόρι και πως ότι έκανε, το έκανε επειδή ήθελε να το προστατέψει και επειδή αγαπάει τα παιδιά.

Πάντως, από την έρευνα της Ασφάλειας Ρεθύμνου, δεν προκύπτουν ενδείξεις ότι η 47χρονη προσπάθησε να κάνει κακό στο μικρό αγόρι.