Τροχαίο που κόβει την ανάσα σε αγγλικό αυτοκινητόδρομο: Το Corsa χάνει τον έλεγχο και φέρνει τούμπες σε χαντάκι (vid)

Newsroom
Τροχαίο που κόβει την ανάσα σε αγγλικό αυτοκινητόδρομο: Το Corsa χάνει τον έλεγχο και φέρνει τούμπες σε χαντάκι (vid)
Το ΙΧ έχασε τον έλεγχο και έφερε τούμπες στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα φορτηγό.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σε αυτοκινητόδρομο της Αγγλίας έχει καταγράψει η κάμερα. Ο οδηγός ενός Corsa χάνει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φέρει τούμπες και να καταλήξει σε χαντάκι.

Ωστόσο, όπως προέκυψε, το ΙΧ προσπάθησε να προσπεράσει ένα φορτηγό, με τον οδηγό του να κινείται απρόσεκτα. Το Corsa χάνει τον έλεγχο, βγαίνει από τον δρόμο, αναποδογυρίζει αρκετές φορές και καταλήγει στο χαντάκι.

Ο οδηγός του φορτηγού κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγησε προκαλώντας αυτό το σοκαριστικό τροχαίο. Ισχυρίστηκε ότι έκανε δεξιά και έκλεισε το ΙΧ επειδή διέκρινε στο οδόστρωμα μια μεγάλη πέτρα που προσπάθησε να αποφύγει.

Ωστόσο, το βίντεο δεν δικαιώνει τον ισχυρισμό του καθώς στον δρόμο δεν φαίνεται κανένα εμπόδιο. Παρόλα αυτά το παρελθόν του φαίνεται ότι τον έσωσε. Οι δικαστές έλαβαν υπόψιν ότι είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως οδηγός λεωφορείου και μετά έγινε οδηγός φορτηγών. Δεν είχε καμία καταδίκη όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι αθωώθηκε για επικίνδυνη οδήγηση αλλά κρίθηκε ένοχος για απρόσεκτη οδήγηση. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 λιρών, του αφαιρέθηκαν πέντε βαθμοί από το δίπλωμα και κλήθηκε να πληρώσει 119 λίρες σε άλλα έξοδα και πρόσθετες χρεώσεις.