Αμερικανίδα μάλλον ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην της και έβαλε φωτιά σε λάθος σπίτι

Newsroom
Αμερικανίδα μάλλον ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην της και έβαλε φωτιά σε λάθος σπίτι
Η γυναίκα χτύπησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού με το αυτοκίνητο, ενώ του έκλεψε και τον σκύλο.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αμερική, με μια γυναίκα που ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην της, αλλά την... «πλήρωσε» άλλος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το wbtv, η Κρίστι Λουίζ Τζόουνς προσπαθούσε να στείλει ένα... «μήνυμα» σε έναν πρώην σύντροφό της καίγοντάς του το σπίτι, μόνο που πήγε σε λάθος κτίριο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στο Gold Hill ξύπνησε περίπου στις 7 το πρωί της Παρασκευής από έναν γείτονα, ο οποίος εντόπισε μια γυναίκα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά στο σπίτι.

Υπήρχαν δεμάτια με ξύλα και είχε ξεσπάσει φωτιά στην μπροστινή βεράντα. Έντρομος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βγήκε έξω και προσπάθησε να ρίξει νερό για να σβήσει τη φωτιά.

Όταν βγήκε, παρατήρησε μια γυναίκα να στέκεται κοντά σε ένα μπλε αυτοκίνητο που έκλεινε το δρόμο. Εκείνη αργότερα αναγνωρίστηκε και επρόκειτο για την Christie Louise Jones, 49 ετών, από το Richfield στην κομητεία Stanly.

Μάλιστα είχε οργανώσει καλά τον εμπρησμό, αφού όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πήγε να πάρει ένα λάστιχο από τον κήπο για να ρίξει νερό στη φωτιά, παρατήρησε ότι υπήρχαν κομμάτια ξύλου τοποθετημένα γύρω από μια δεξαμενή υγραερίου.

Έτσι, δεν κατάφερε να φτάσει στο σημείο για να πάρει το λάστιχο και μην ξέροντας τι να κάνει, άρπαξε ένα όπλο και την σημάδεψε, ενώ εκείνη κρατούσε τον σκύλο του.

Στην συνέχεια, η Τζόουνς φέρεται να μπήκε στο αυτοκίνητο και φεύγοντας χτύπησε τον ιδιοκτήτη. Ωστόσο εκείνος κατάφερε να δει τον αριθμό κυκλοφορίας της, βοηθώντας τις Αρχές να την εντοπίσουν.

Η γυναίκα κατηγορείται για κακούργημα για εμπρησμό πρώτου βαθμού, για επίθεση με θανατηφόρο όπλο και για κλοπή ζώου, ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο 101.500 δολαρίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ζημιά στο σπίτι και την πισίνα ανέρχεται σε 20.000 δολάρια.

Πώς κατέληξε η αστυνομία στο συμπέρασμα για τον πρώην σύντροφο

Η αστυνομία κατέληξε πως το πιθανότερο είναι η γυναίκα να προσπαθούσε να κάψει το σπίτι του πρώην συντρόφου της και έκανε λάθος, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία πως η κατηγορούμενη και ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οικήματος γνωρίζονται.

Συγκεκριμένα, μάρτυρες υποστήριξαν πως ο πρώην φίλος της έμενε στην περιοχή απλώς εκείνη δεν ήξερε την ακριβή τοποθεσία και έβαλε φωτιά σε λάθος σπίτι.