Σοκαριστικό ατύχημα σε πρατήριο στη Βραζιλία: Αυτοκίνητο εξερράγη την ώρα που ο οδηγός έβαζε αέριο (vid)

Newsroom
 Σοκαριστικό ατύχημα σε πρατήριο στη Βραζιλία: Αυτοκίνητο εξερράγη την ώρα που ο οδηγός έβαζε αέριο (vid)
Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε βαριά σε νοσοκομείο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας άνδρας στη Βραζιλία μετά από έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων. Η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που έβαζε αέριο στο αυτοκίνητό του, ενώ η γυναίκα του τραυματίστηκε ελαφριά.

Κάμερα ασφαλείας από το πρατήριο καυσίμων στο Ρίο ντε Τζανέιρο κατέγραψε τη στιγμή που ο 67χρονος άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του, προτού το όχημα τιναχθεί ξαφνικά στον αέρα.

Από το ωστικό κύμα της έκρηξης ο άνδρας τινάχθηκε στον αέρα για να προσγειωθεί στη συνέχεια στο έδαφος. Η σύζυγός του στεκόταν δίπλα στην πόρτα του συνοδηγού αλλά κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα, καθώς διακρίνεται να απομακρύνεται τρέχοντας από το αυτοκίνητο, την ώρα που η οροφή του πρατηρίου καταρρέει.

«Γέμιζα το ντεπόζιτό μου κι εκείνος ήταν στην άλλη πλευρά. Τότε πήγε να ανοίξει το καπό και μόλις το έκανε σημειώθηκε η έκρηξη. Όλα έπεσαν πάνω του. Στην αρχή τρέξαμε να σωθούμε, αλλά μετά επιστρέψαμε για να βοηθήσουμε», δήλωσε ένας οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο.

Ο εργαζόμενος στο πρατήριο καυσίμων που έτρεξε να βοηθήσει τον άτυχο οδηγό, είπε ότι η φιάλη αερίου του αυτοκινήτου ήταν σκουριασμένη. Ο οδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.