Έγκλημα στο Μυλοπόταμο: Περιέλουσαν με βενζίνη το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δράστη και το πυρπόλησαν

Newsroom
Έγκλημα στο Μυλοπόταμο: Περιέλουσαν με βενζίνη το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δράστη και το πυρπόλησαν
Κάηκε το σπίτι του του καθ' ομολογίαν δράστη μετά το φονικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουνίου. Πού εστιάζουν οι Αρχές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά που ξέσπασε, την Κυριακή 24 Ιουλίου, στην οικία του 44χρονου καθ' ομολογίαν δράστη στο Αργουλιό Μυλοποτάμου, ο οποίος την Κυριακή 12 Ιουνίου, «εκτέλεσε» έναν 22χρονο συντοπίτη του, μπροστά σε μέλη της οικογένειάς του.

Τόσο η συνθήκη όσο τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο του εμπρησμού και ερευνάται από το ανακριτικο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι άνδρες του οποίου συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή για να ρίξουν φως στις συνθήκες του περιστατικού, αλλά και στην προσπάθεια ταυτοποίησης των δραστών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, άγνωστοι προσέγγισαν το σπίτι του 44χρονου, έσπασαν παράθυρα και το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό εσωτερικά και εξωτερικά, πιθανώς με μεγάλη ποσότητα βενζίνης και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική, η οποία συμμετείχε στην κατάσβεση με 2 οχήματα και πλήρωμα πέντε ανδρών. Η φωτιά έσβησε λίγη ώρα μετά αφότου ενημερώθηκε η υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία το σπίτι δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, καθώς η πυρκαγιά περιορίστηκε άμεσα σε δωμάτιο της οικίας.

Σημειώνεται ότι το σπίτι δεν κατοικείται, καθώς ο 44χρονος είναι προφυλακισμένος, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μετακόμισαν σε άλλη περιοοχή, αμέσως μετά από το περιστατικό.

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες είχαν αποχωρήσει από το σημείο και οι δυνάμεις της αστυνομίας. Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.