Καταγγελία για αστυνομική βία στην Θεσσαλονίκη: «Με τραμπούκιζε, θα κάνω μήνυση» (vid)

Newsroom
Καταγγελία για αστυνομική βία στην Θεσσαλονίκη: «Με τραμπούκιζε, θα κάνω μήνυση» (vid)
Ο κύριος Γιάννης εξιστόρησε πως έγινε το περιστατικό με τον νταή αστυνομικό έξω από το Α.Τ Λευκού Πύργου.

Το πως έγινε το περιστατικό με την επίθεση που δέχθηκε από αστυνομικό έξω από το Α.Τ Λευκού Πύργου, εξιστόρησε ο κύριος Γιάννης στο Mega το πρωί της Τρίτης.

Θυμίζουμε πως αυτό έγινε το Σάββατο και όλα ξεκίνησαν όταν ο όπου ο 30χρονος στάθηκε μπροστά από το αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου για να χαιρετήσει ένα φίλο του, και εκεί βρισκόταν ένα περιπολικό. Ο οδηγός του περιπολικού φώναξε τότε στον 30χρονο να φύγει γιατί, όπως είπε, «του έκοβε τον αέρα».

Ο αστυνομικός βγήκε από το περιπολικό και οδήγησε τον 30χρονο μέσα στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί ξεκίνησε να του φωνάζει και να τον ρωτάει με έντονο ύφος, γιατί δεν έφευγε από το σημείο και του έκοβε τον αέρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 30χρονος τραυματίστηκε στον ώμο, ενώ το περιστατικό έληξε με την ταυτοποίηση του πολίτη από τον αστυνομικό.

«Αισθάνθηκα ότι με τραμπούκιζε ο αστυνομικός, με τράβηξε από τον ώμο και με έβαλε μέσα στο αστυνομικό τμήμα και μου μίλαγε με έντονο ύφος. Έχω κάνει αίτημα στην αστυνομία για να μάθω τον υπηρεσιακό αριθμό του αστυνομικού και να προχωρήσω την μήνυση», είπε χαρακτηριστικά το θύμα.

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά της αστυνομίας δεν υπάρχει ακόμα επίσημη τοποθέτηση επί του περιστατικού.