Μεταγραφή έκπληξη: Στο Open ο Δημήτρης Καμπουράκης

Newsroom
Μεταγραφή έκπληξη: Στο Open ο Δημήτρης Καμπουράκης
To Open ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Καμπουράκης από τη νέα σεζόν, θα είναι στο έμψυχο δυναμικό του.

Τη νέα του επαγγελματική στέγη βρήκε ήδη ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος το Σάββατο αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ.

Αν και υπήρχε έντονη η φημολογία πως θα ήταν υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, ο γνωστός δημοσιογράφος σε μία μεταγραφή... έκπληξη, ανακοινώθηκε από το Open...

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Το ΟΡΕΝ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.

Η μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία του, η επιτυχημένη διαχείριση των σημαντικών γεγονότων, η κοινωνική ευαισθησία και το ιδιαίτερο χιούμορ του, συνθέτουν μια ξεχωριστή ταυτότητα και προσφέρουν τις αναγκαίες εγγυήσεις.

Θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του Ανοικτού Καναλιού και θα δίνει δυναμικό παρών στις ειδήσεις και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.
Ο Δημήτρης Καμπουράκης υπήρξε από τα κεντρικά τηλεοπτικά πρόσωπα του MEGA για περισσότερο από μια δεκαετία, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα αποδοτική συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Ξεκίνησε την τηλεοπτική του διαδρομή από τον ΑΝΤ1 και, παράλληλα, υπήρξε πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες.

Είναι συγγραφέας οκτώ βιβλίων. Τεσσάρων ιστορικών, τριών μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου.