Έριξαν φόλα σε σκύλο στη Σύρο: «Αν σε πετύχω πουθενά, θα σε βάλω να τις δοκιμάσεις πρώτος»

Newsroom
Έριξαν φόλα σε σκύλο στη Σύρο: «Αν σε πετύχω πουθενά, θα σε βάλω να τις δοκιμάσεις πρώτος»
Αδιανόητο περιστατικό στη Σύρο, την τελευταία στιγμή σώθηκε το σκυλάκι.

Μια ακόμα κτηνωδία σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Σύρο, όταν ένας σκύλος λίγο έλειψε να βρει μαρτυρικό θάνατο, όταν άγνωστος του έριξε φόλα.

Το σκυλί ήταν τυχερό μες την ατυχία του, αφού είχε δίπλα του ανθρώπους που έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά και κτηνιάτρους στο νησί που το έσωσαν την τελευταία στιγμή. «Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κόρη μου αλλά και στην κτηνίατρο Μαρίλια, που 04:00 τα ξημερώματα άφησαν τα σπίτια τους και ήρθαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν να σώσουμε αυτήν την φάτσα» ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

«Μάλλον σε κάποιον ή κάποιους δεν αρέσει η παρουσία της και αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να απαλλαγή από αυτήν. Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι η κούκλα είναι εδώ και είναι ευτυχώς καλά» πρόσθεσε στο cycladeslive.gr και έστειλε μήνυμα στον δράστη που δεν έχει εντοπιστεί: «Αν σε πετύχω πουθενά την ώρα που αφήνεις τις φόλες να είσαι σίγουρος ότι θα τις δοκιμάσεις πρώτος εσύ πρόσεχε γιατί δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή έχε μια έννοια από δω και πέρα…». Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πάντως, τόνισε ότι είναι καλά.