Γυναίκα στη Ρόδο έλαβε ειδοποιητήριο με πρόστιμο 6.648.444 ευρώ για τροχονομική παράβαση

Newsroom
Γυναίκα στη Ρόδο έλαβε ειδοποιητήριο με πρόστιμο 6.648.444 ευρώ για τροχονομική παράβαση
Όταν το έδειξε στον υπάλληλο φέρεται να του είπε: «Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!

Έκπληκτη έμεινε μια γυναίκα στη Ρόδο όταν, ανοίγοντας ειδοποιητήριο που πήρε στα χέρια της και αντί για πρόστιμο εκατό ευρώ είδε ένα νούμερο που… δεν μπορούσε να επεξεργαστεί ο νους καθώς υπερέβαινε τα 6.500.000 ευρώ.

Κλήση Ρόδος

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη rodiaki.gr, στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση, καλώντας τη να εξοφλήσει το ποσό.

Αρχικά, πανικοβλήθηκε διαβάζοντας το ποσό, θεωρώντας ότι πρόκειται για… έξι χιλιάδες ευρώ. Καθώς περνούσε η ώρα και προσπαθούσε να σκεφτεί από που θα μπορούσε να της επιβληθεί ένα τέτοιο πρόστιμο, συνειδητοποιούσε… σιγά-σιγά το ποσό, θεωρώντας όμως ότι πρόκειται για…εξήντα χιλιάδες ευρώ!

Όταν τελικά… μέτρησε τους αριθμούς και κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα 6.500.000 εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα αναγραφόταν το ποσό των 6.648.444 ευρώ, τότε ξεκίνησε να γελάει καθώς βέβαια γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να της έχει επιβληθεί τέτοιο πρόστιμο.

Την επόμενη ημέρα μετέβη, με το ειδοποιητήριο ανά χείρας, στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, το έδειξε στον υπάλληλο και φέρεται να του είπε: «Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!

Άναυδος ο υπάλληλος κοίταζε μια το ειδοποιητήριο μια την γυναίκα, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ. Βέβαια, στη συνέχεια, της είπε να μην ανησυχεί και ότι θα το τακτοποιήσουν αφού προφανώς και επρόκειτο περί λάθους.