Ψαράς στη Φλόριντα πήγε να πιάσει καρχαρία και έχασε το δάχτυλό του (vid)

Newsroom
Ψαράς στη Φλόριντα πήγε να πιάσει καρχαρία και έχασε το δάχτυλό του (vid)
Ο καρχαρίας άρπαξε το δάχτυλο του ψαρά ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του το ράψουν (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ).

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει την στιγμή που ένας ψαράς στις ΗΠΑ έχασε το δάχτυλό του από έναν καρχαρία. Ο άτυχος ψαράς χρειάστηκε να μεταφερθεί με αεροπλάνο στο νοσοκομείο για να του ράψουν το δάχτυλο.

Ο Μπρετ Ρίβερ είχε πάει για ψάρεμα στο Μαϊάμι μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, όταν στο σημείο εμφανίστηκε ένας μικρός καρχαρίας. Μόλις ο καρχαρίας έγινε αντιληπτός, ο ψαράς έσκυψε για να του περάσει το αγκίστρι, αλλά ο καρχαρίας με μια ξαφνική κίνηση του άρπαξε το δάχτυλο.

Γρήγορα το σημείο γέμισε με αίμα, με τον ψαρά να παραμένει σχετικά ήρεμος παρότι ο καρχαρίας του είχε κόψει ένα δάχτυλο. Το βίντεο που κοινοποιήθηκε από την σύζυγό του στο TikTok έγινε viral συγκεντρώνοντας περισσότερες από 18 εκατομμύρια προβολές.

«Ήμουν πραγματικά τυχερός που ήταν μαζί ο ξάδερφός μου, αλλά και η γυναίκα μου, η οποία δυσκολεύτηκε να ηρεμήσει τα παιδιά. Τελικά ηρεμήσαμε και επιστρέψαμε», είπε ο Μπρετ.

Εκεί τους περίμενε ένα ασθενοφόρο και με τους τραυματιοφορείς να αποφασίζουν πως ο Μπρετ έπρεπε να πετάξει με ελικόπτερο στο Μαϊάμι για να σώσει το δάχτυλό του.

@reedermandyy ‼️TW-BLOOD‼️GRAPHIC‼️🦈. @TikTok stop taking my videos down and don’t ban me! Play stupid games, win stupid prizes #sharkbite #mygoddamnpinky @breeder1459 ♬ original sound - Mandy Reeder