Οργισμένη η Κρεμλίδου με ροζ βίντεο: «Δεν είμαι εγώ, αλλά δεν ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου;» (vid)

Newsroom
Οργισμένη η Κρεμλίδου με ροζ βίντεο: «Δεν είμαι εγώ, αλλά δεν ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου;» (vid)
Ξέσπασε η Έλενα Κρεμλίδου με αφορμή ένα ροζ βίντεο στο οποίο, όπως υποστηρίζει, δεν είναι εκείνη ωστόσο τονίζει πως θα πρέπει να νιώθουν ντροπή όσοι το αναζητούν στο διαδίκτυο.

Ένα νέο ροζ βίντεο το οποίο φέρει το όνομα της Έλενας Κρεμλίδου (χωρίς να επιβεβαιώνεται πως πρόκειται για εκείνη) κάνει τον γύρο του διαδικτύου και η ίδια πήρε θέση μέσω των social media.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει αρνηθεί πως ήταν εκείνη και τάσσεται με κάθε τρόπο υπέρ των θυμάτων τέτοιων υποθέσεων.

«Το θέμα είναι ότι εγώ λέω την αλήθεια και δεν έχω θέμα να πω αν όντως ήμουν εγώ. Στην τελική δεν θα ήταν καν ντροπή. Η ντροπή είναι σ' όλους αυτούς που το βλέπουν. Σ' όλους αυτούς που το αναμεταδίδουν μεταξύ τους. Να ντραπώ εγώ ενώ έχω κάνει σεξ και έχω επιλέξει να μαγνητοσκοπήσω την στιγμή; Να ντραπώ γιατί; Να ντραπείς εσύ που το βλέπεις και το ψάχνεις. Όπως είπα δεν είμαι εγώ στο συγκεκριμένο βίντεο και δεν ξέρω αν και η κοπέλα που είναι θα ένιωθε ωραία, ή νιώθει ωραία που κυκλοφορεί κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων αρχικά.

@elena_mariposa_ Replying to @Kospross ♬ original sound - Elena Kremlidou

«Ρε φίλε, δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που θα κάνουν like σε αυτό το comment που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δεν ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολύ ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδι@@αι; Τι θα κερδίσετε; Δεν μπορώ να καταλάβω, δεν θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα», ανέφερε στα βίντεό της στα social media η influencer.

@elena_mariposa_ Replying to @Kospross ♬ original sound - Elena Kremlidou

Σε άλλο βίντεο στο TikTok τονίζει μεταξύ άλλων: «Υπάρχει τόσο συναινετικό πορνό εκεί έξω. Γιατί να κάτσεις και να ψάξει το βίντεο μιας κοπέλας η οποία πολύ πιθανόν να μην ήθελε καν να το βρεις. Να το έχεις εσύ στα χέρια σου. Γιατί, γιατί, γιατί...».

@elena_mariposa_ Replying to @Ant Tam ♬ original sound - Elena Kremlidou