Λουκέτο στο εστιατόριο του «Salt Bae» στη Μύκονο επειδή πάλι δεν έκοβε αποδείξεις (vid)

Newsroom
Λουκέτο στο εστιατόριο του «Salt Bae» στη Μύκονο επειδή πάλι δεν έκοβε αποδείξεις (vid)
Για ακόμα μία φορά το εστιατόριο του Νουσρέτ Γκιοκτσέ πιάστηκε να μην κόβει αποδείξεις.

Για ακόμα μία φορά ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ στρέφει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για τον λάθος λόγο, καθώς μπήκε λουκέτο στο εστιατόριό του στην Μύκονο για φορολογική παράβαση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη και του Διονύση Θανασούλα στο protothema.gr, κλιμάκιο της ΔΟΥ είχε επισκεφτεί το μαγαζί του Salt Bae στο νησί των ανέμων στην αρχή της εβδομάδας και του είχαν δημιουργηθεί υποψίες πως κάτι δεν πάει καλά.

Αν και εκείνη τη στιγμή δεν εντόπισαν κάποια παράβαση, επέστρεψαν την Πέμπτη το βράδυ για να πραγματοποιήσουν νέο έλεγχο. Τα δύο κλιμάκια που έκαναν την εμφάνισή τους αυτή την φορά, διαπίστωσαν πως σε ένα τραπέζι δεν είχε κοπεί απόδειξη 1.000 ευρώ.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, την Παρασκευή το μεσημέρι να μπει λουκέτο στην επιχείρηση για 48 ώρες και να ακυρωθούν όλες οι κρατήσεις μέχρι την Κυριακή.

Η προηγούμενη φορά

Θυμίζουμε πως ανάλογο περιστατικό, μεγαλύτερης... αξίας όμως, είχε γίνει το 2019, λίγες μέρες αφού είχε ανοίξει το εστιατόριο του τούρκου χασάπη. Τότε το κλιμάκιο της εφορίας είχε βρει πως η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.