Παρέα νεαρών την... έπεσε σε έναν αλλά δεν ήξεραν οτι ήταν MMAer: «Ο μπαμπάς μου είναι bodybuilder», του έλεγαν (vid)

Newsroom
Παρέα νεαρών την... έπεσε σε έναν αλλά δεν ήξεραν οτι ήταν MMAer: «Ο μπαμπάς μου είναι bodybuilder», του έλεγαν (vid)
Δύο νεαροί και μία κοπέλα την... έπεσαν στον Viktor Lyall, χωρίς να ξέρουν προφανώς οτι είναι αθλητής του MMA, κάτι που κατάλαβαν με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο.

Τέρας ψυχραιμίας αποδείχθηκε ένας αθλητής του ΜΜΑ στην Αυστραλία, παρά τις προκλήσεις που δέχθηκε από μία παρέα νεαρών, όμως σε κάποια φάση αναγκάστηκε να τους δώσει να καταλάβουν οτι δεν πρέπει να τα βάλουν μαζί του.

Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες εβδομάδες όταν ο Viktor Lyall πέτυχε τους δύο νεαρούς και την κοπέλα που ήταν μαζί τους, να την έχουν πέσει σε έναν άλλο νεαρό και αποφάσισε να επέμβει για να τον βγάλει από την δύσκολη θέση.

Τότε η τριάδα έβαλε εκείνον στο στόχο, χωρίς να ξέρουν ποιος ήταν. Όπως μπορείτε να δείτε στο video διάρκειας 2,5 λεπτών εκείνος έκανε οτι μπορούσε για να μην αντιδράσει άσχημα, παρά τις προκλήσεις που δεχόταν, ακούγοντας από την κοπέλα πως ο πατέρας της είναι bodybuilder και πως θα του δείξει...

Σε κάποια φάση όμως, ο ένας από τους δύο πλησίασε απειλητικά τον Viktor Lyall και τον ξάπλωσε με μία κλωτσιά στο κεφάλι. Παρά το πρώτο... μήνυμα που τους έστειλε και οι δύο συνέχισαν, με το νεαρό που έφαγε το πρώτο χτύπημα να επιχειρεί να του ρίξει μπουνιά. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί εκείνος μια και να ξαπλώσει εκ νέου στο έδαφος.

Κάπου εκεί λοιπόν κατάλαβαν πως δεν τους παίρνει και αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το σημείο.