Το μικρότερο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη νοικιάζεται για 1975$ το μήνα (vids)

Newsroom
Το μικρότερο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης
Το εξωφρενικά μικρό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη με την αδιανόητα υψηλά τιμή ενοικίασης.

Το πρόβλημα με τις τιμές των ενοικίων και τα εξωφρενικά ποσά που ζητούνται ακόμα και για μικρά διαμερίσματα, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Ανάλογες καταστάσεις βιώνουν και άλλες μεγαλουπόλεις, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ.

Δείτε για παράδειγμα το παρακάτω video από τον Ovi Lazari, ο οποίος είναι μεσίτης που ασχολείται κυρίως με πολυτελή και ακριβά διαμερίσματα. Ξεναγώντας τον Jonah Lemmel, ο οποίος κάνει και αυτός την ίδια δουλειά, στα ακίνητα που έχει το γραφείο του, είπε να του δείξει το πιο μικρό διαμέρισμα της Νέας Υόρκης.

Το video με τον χώρο είναι πραγματικά εξωφρενικό, καθώς πρόκειται απλά για έναν διάδρομο με πόρτα, ο οποίος έχει ένα παράθυρο, έναν νιπτήρα και ένα ψυγείο. Το ακόμα πιο εξωφρενικό όμως είναι η τιμή που ζητάει ο ιδιοκτήτης του, η οποία είναι 1.975 δολάρια για κάθε μήνα. Ούτε 2.000 δηλαδή...

@ovilazari You shouldve seen his face when he found out the bathroom is in the hall @Jonah Lemmel #nyc #nycapt #newyork #small #lease ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Αν αναρωτιέστε που είναι η τουαλέτα και η μπανιέρα. Να σας πούμε οτι δεν έχει μέσα το διαμέρισμα αυτό. Είναι στον διάδρομο έξω από το σπίτι και είναι κοινής χρήσης, με όσους μένουν μαζί στον όροφο.

Δείτε και το video που πόσταρε ο Jonah Lemmel...

@jonahlemmel

I can’t even believe this is real…🥲 guess the location 👇👇

♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists