Ξύλο οικογενειών σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης για μία μπάλα: Συμπλοκές με καδρόνια και μπουκάλια (vid)

Newsroom
Ξύλο οικογενειών σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης για μία μπάλα: Συμπλοκές με καδρόνια και μπουκάλια (vid)
Ο καυγάς μεταξύ δύο παιδιών για μία μπάλα, επεκτάθηκε και στους γονείς με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες συμπλοκές στο Πάρκο Περιστέρια.

Ξύλο και των γονέων, όπως λέει ο λαός χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Πάρκο Περιστέρια. Εκεί συνεπλάκησαν δύο οικογένειες (η μία ήταν Ρομά και η άλλη από την Αλβανία), με τα επεισόδια να παίρνουν μεγάλη έκταση, να υπάρχουν τραυματίες και να χρειάζεται η επέμβαση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το GRTimes, όλα ξεκίνησαν όταν δύο παιδιά άρχισαν να τσακώνονται για μία μπάλα, όμως στο καυγά ενεπλάκησαν και οι μανάδες τους. Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν, καθώς στο ξύλο που έπεφτε συμμετείχαν περίπου 20 άτομα που χρησιμοποιούσαν καδρόνια, πέτρες και μπουκάλια.

Από τις συμπλοκές που υπήρξαν, ένας άνδρας τραυματίστηκε ενώ στο σημείο έφτασαν ομάδες της ΟΠΚΕ που προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Ωστόσο η ένταση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ενώ όλα φαίνονταν πως είχαν ηρεμήσει άτομα που ενεπλάκησαν στον πρώτο καυγά επέστρεψαν στο ίδιο μέρος και επιτέθηκαν εκ νέου. Στο σημείο έφθασαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας που προχώρησαν σε ακόμη τρεις προσαγωγές, οι οποίες συνολικά έφτασαν τις τέσσερις.