Συναγερμός στις ΗΠΑ για τον ληστή τραπεζών που μεταμφιέζεται σε… ηλικιωμένη γυναίκα: Κι όμως, υπάρχει χειρότερη μεταμφίεση

Newsroom
Συναγερμός στις ΗΠΑ για τον ληστή τραπεζών που μεταμφιέζεται σε… ηλικιωμένη γυναίκα: Κι όμως, υπάρχει χειρότερη μεταμφίεση
Την ώρα που η αστυνομία αναζητά τον μεταμφιεσμένο ληστή σε ηλικιωμένη γυναίκα, οι χρήστες των social media θυμήθηκαν τους κλέφτες που θα ξεπέρασαν και το «Μόνος στο Σπίτι»!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Georgia των ΗΠΑ για να εντοπίσει τον άντρα που μεταμφιέζεται σε ηλικιωμένη γυναίκα και ληστεύει τράπεζες. Τελευταίο του «χτύπημα» ήταν στην Chase Bank μέσα στην εβδομάδα.

Ο ύποπτος δράστης περιγράφεται ως ένας αδύνατος άνδρας ύψους 1,80μ. περίπου, ο οποίος φοράει ένα λουλουδένιο φόρεμα, λευκά αθλητικά παπούτσια, πορτοκαλί γάντια από λάτεξ, μια λευκή περούκα και μια σκούρα μάσκα προσώπου, τη στιγμή που μπαίνει στις τράπεζες να τις ληστέψει.

Όταν μπαίνει στην τράπεζα αφήνει ένα σημείωμα με το οποίο ζητάει λεφτά ενώ είναι οπλισμένος. Οι Αρχές επισημαίνουν μάλιστα ότι ο κλέφτης έφυγε με ένα μικρό λευκό βαν, το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι μάρκας Lexus.

Βέβαια, όπως γράφουν στα social media, αυτή δεν είναι η χειρότερη μεταμφίεση κλέφτη στις ΗΠΑ. Το «βραβείο» (και δύσκολα θα το χάσουν) ανήκει στους Matthew Allan McNelly και Joey Lee Miller, οι οποίοι το 2009 μπήκαν σε ένα διαμέρισμα για να κλέψουν έχοντας ζωγραφίσει με μαρκαδόρο στο πρόσωπό τους, κάτι σαν μάσκα.

2

Ούτε στο «Μόνος στο Σπίτι» δεν θα το έκαναν…