Ο Κυμπουρόπουλος πήγε σε εκδήλωση και έφυγε: Έπρεπε να ανέβει σκαλοπάτια

Newsroom
Ο Κυμπουρόπουλος πήγε σε εκδήλωση και έφυγε: Έπρεπε να ανέβει σκαλοπάτια
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ πήγε σε εκδήλωση, αλλά έφυγε καθώς έπρεπε να ανέβει σκαλοπάτια.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, ακόμα και αυτοί που είναι πιο προβεβλημένοι από τους απλούς πολίτες ανέδειξε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, ήταν προσκεκλημένος σε μία εκδήλωση αλλά όταν έφτασε εκεί, είδε ένα συχνό εμπόδιο που αποτελεί τον μεγάλο του φόβο: υπήρχαν σκαλιά και καμία ράμπα.

Έτσι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αναγκάστηκε να φύγει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του...

Σήμερα γύρισα πολύ στεναχωρημένος σπίτι μου... Ήμουν καλεσμένος σε μια επίσημη εκδήλωση, όχι κομματική, θα το έλεγα πολιτιστική-κοινωνική καλύτερα. Και μόλις έφτασα αντίκρισα το θέαμα που πάντα με φοβίζει... Μια είσοδο με αρκετά σκαλιά! Το εμπόδιο της συμμετοχής μου ήταν εκεί! Το εμπόδιο της κοινωνικότητάς μου ήταν μπροστά μου! Εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν μόνο εγώ σε αυτό το σημείο, ήμασταν όλοι οι χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου που αναζητούμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε από οποιοδήποτε αξίωμα στη ζωή! Τελικά, την άφησα πίσω μου την εκδήλωση απογοητευμένος. Αλλά αν δε δηλώσουμε στην κοινωνία τι είναι αυτό που μας ενοχλεί για να ζήσουμε καλύτερα, πως τελικά θα την αλλάξουμε;