Γαρμπή για αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Πύρρειος η νίκη τελικά, μετά από αυτή την απόφαση τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους»

Newsroom
Γαρμπή για αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Πύρρειος η νίκη τελικά, μετά από αυτή την απόφαση τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους»
Η ελληνική showbiz αντέδρασε στην απόφαση για αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όσοι ήταν έξω από το δικαστήριο το μεσημέρι της Τετάρτης (14/7) αντέδρασαν έντονα και αποδοκίμασαν όσους στήριξαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να γίνει το Εφετείο, παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχος για δυο βιασμούς με ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Την οργή τους για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος εξέφρασαν και οι χρήστες των social media αλλά και αρκετοί καλλιτέχνες της showbiz, όπως π.χ. η Καίτη Γαρμπή που έγραψε στο Twitter: «Ναι μεν. Η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του #MeToo
Αλλά. Αφέθηκε ελεύθερος. Πύρρειος η νίκη τελικά γιατί μετά απο αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους
».

Η Μαριάνα Τουμασάτου ανέφερε: «Μέχρι που θα φτάσετε; Καμία ντροπή δεν έχετε; Καμία αξιοπρέπεια; Ούτε για να σας φτύσουν δεν είστε! Γελάτε αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

Τουμασάτου

«Δηλαδή σήμερα το βραδάκι θα κοιμηθεί σπίτι του ο Λιγνάδης που κρίθηκε ένοχος για δυο βιασμούς ανηλίκων. Κάνω εμετό από τα μάτια από την τόση δικαιοσύνη», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Συνατσάκη

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έγραψε: «Άρα για να καταλάβω. Στη χώρα μας κάποιος που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων μέχρι να γίνει η δίκη είναι στη φυλακή. Μετά αν κριθεί ένοχος πάει σπίτι του. Αν είχε αθωωθεί πάλι σπίτι του θα πήγαινε. Άρα για βιασμούς ανηλίκων πας για 2-3 φορές στο τμήμα, δεν πας ταξίδια στο εξωτερικό και δίνεις 30.000 ευρώ. Βρες το λάθος».
Ντορέτα