Απίστευτη ανατροπή με 48χρονη που έπεσε στον Πηνειό: Μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο, όμως την επανέφεραν στη ζωή

Newsroom
Απίστευτη ανατροπή με 48χρονη που έπεσε στον Πηνειό: Μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο, όμως την επανέφεραν στη ζωή
Από τον θάνατο επέστρεψε μια γυναίκα στη Λάρισα, η οποία μεταφέρθηκε «νεκρή» στο νοσοκομείο.

Απίστευτη ανατροπή σε βαθμό… θαύματος έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (12/7) στη Λάρισα. Γυναίκα που ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από τα νερά του Πηνειού και μεταφέρθηκε ουσιαστικά νεκρή, χωρίς σημάδια ζωής στο νοσοκομείο, μετά από απέλπιδες προσπάθειες στο τμήμα αναζωογόνησης επανήλθε στη ζωή.

Το συμβάν σύμφωνα με το onlarissa.gr έλαβε χώρα λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην ξύλινη πεζογέφυρα, όταν η 48χρονη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο νερό.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Άντρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που εντόπισαν τη γυναίκα ζωντανή, προσπάθησαν να την πείσουν να δεχθεί τη βοήθειά τους, εκείνη όμως το αρνήθηκε. Μέχρι να την προσεγγίσουν η γυναίκα βρίσκονταν μέσα στο νερό και ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις και χωρίς σφυγμό.

Μεταφέρθηκε στο τμήμα αναζωογόνησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όπου μετά από μεγάλο διάστημα προσπαθειών, οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν, συντελώντας ένα ανθρώπινο θαύμα. Η 48χρονη ουκρανικής καταγωγής νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου.