Έλληνας της Λεγεώνας των Ξένων τα έκανε «γυαλιά καρφιά» σε μπαρ στην Ύδρα

Newsroom
Έλληνας της Λεγεώνας των Ξένων τα έκανε «γυαλιά καρφιά» σε μπαρ στην Ύδρα
Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε στον ταξιδιωτικό του σάκο, βρέθηκαν ένα στιλέτο, μία σιδερογροθιά και μία πτυσσόμενη αστυνομική ράβδος.

Σοβαρό επεισόδιο σε μπαρ της Ύδρας προκάλεσε χθες (11/7) βράδυ ένας 25χρονος Έλληνας κάτοικος Γαλλίας και μέλος της Λεγεώνας των Ξένων, ο οποίος συνελήφθη το πρωί (13/7) στο λιμάνι του Πειραιά στο πλαίσιο του αυτοφώρου από άνδρες της ασφάλειας του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε κατά την αποβίβασή του από υδροπτέρυγο ενώ σε έλεγχο που του διενεργήθηκε στον ταξιδιωτικό του σάκο, βρέθηκαν ένα στιλέτο, μία σιδερογροθιά και μία πτυσσόμενη αστυνομική ράβδος.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Στη σύλληψη ενός 25χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, για παράβαση του Ν.2168/93 ''περί όπλων'' όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με Ν.4678/20 καθώς και για παράβαση των άρθρων 308 (Απλή Σωματική Βλάβη), 361 (Εξύβριση), 333 (Απειλή) και 378 (Φθορά ξένης ιδιοκτησίας) του Π.Κ..

Ύδρα

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον λιμένα Πειραιά, για πράξεις που τελέστηκαν στη νήσο Ύδρα, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ταξιδιωτικό του σάκο, βρέθηκαν στην κατοχή του τα κάτωθι:

-ένα (01) στιλέτο με λάμα μήκους 8,5 εκ.

-μία (01) σιδερογροθιά και

-μία (01) πτυσσόμενη αστυνομική ράβδος.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ευρήματα».