Γιατί αυτή η πράσινη στολή είναι το νούμερο ένα αντικείμενο στην Amazon αυτή τη στιγμή

Γιατί αυτή η πράσινη στολή είναι το νούμερο ένα αντικείμενο στην Amazon αυτή τη στιγμή
Όλο και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου αναζητούν την περιβόητη πράσινη στολή που προσφέρει η Amazon σε τιμή ευκαιρίας και η οποία σε κάνει να φαίνεσαι αόρατος.

Ποτέ μας δεν θα καταλάβουμε τον αλγόριθμο με τον οποίο λειτουργούν κάποια πράγματα. Ένα από αυτά είναι και οι ηλεκτρονικές προτάσεις αγορών. Για παράδειγμα στην Amazon του γνωστού σε όλους μας Jeff Bezos υπάρχει ένα αντικείμενο, το οποίο προτείνεται συνεχώς σε νέους χρήστες, αλλά για κάποιο λόγο εκείνοι πείθονται και το αγοράζουν.

Μιλάμε για την ολόσωμη πράσινη στολή, η οποία χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια σε παραγωγές του Χόλιγουντ, κάνοντας όποιον τη φοράει «αόρατο». Το «πράσινο κουστούμι» αν και αποτελεί ένα από τα πιο περίεργα αντικείμενα που πωλούνται στην πλατφόρμα, μπορεί να το βρει κανείς σε σχετικά καλή τιμή (24 ευρώ), κάτι που έχει κάνει αρκετούς φαν των ειδικών εφέ να επενδύσουν σε αυτό.

...

Πώς λειτουργεί; Ουσιαστικά όταν το φορέσει κάποιος και πρωταγωνιστήσει σε ένα βίντεο, μετά με τη βοήθεια κάποιου εφέ, μπορεί εύκολα να «σβηστεί» από την οθόνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται «αόρατος» στο βίντεο και να βλέπει κάποιος για παράδειγμα τα ποτήρια να σηκώνονται μόνα τους.

@dracorayes

THIS LOOKS SO REAL 💀😭

♬ Le Calin - 斌杨Remix

Κάπως έτσι, τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε διάφορες πλατφόρμες (Youtube, Tik Tok) βίντεο στα οποία βλέπουμε κάποια ασύλληπτα trick shots ή κάποιον να κάνει «μαγικά», σηκώνοντας ένα αντικείμενο. Στην πραγματικότητα, απλά έχει βάλει ένα άλλο άτομο να κάνει τη «βρώμικη» δουλειά, φορώντας ένα πράσινο ολόσωμο κουστούμι.

@mattdotgarcia Reply to @kittykcroft She finally breaks🤣 #fypシ #zoom #workfromhome #greenscreen #funny #comedy #viral #foryoupage ♬ Oh No - Kreepa

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που το αγοράζουν απλά για να περνούν απαρατήρητοι πίσω από τα zoom calls της δουλειάς του ή της συντρόφου τους.