Αμερικανός τουρίστας έπεσε στον κρατήρα του Βεζούβιου προσπαθώντας να βγάλει selfie

Newsroom
Αμερικανός τουρίστας έπεσε στον κρατήρα του Βεζούβιου προσπαθώντας να βγάλει selfie
Ο τουρίστας και η παρέα του θα βρεθούν αντιμέτωποι και με την δικαιοσύνη, αφού φαίνεται πως δεν επιτρεπόταν να βρεθούν στο συγκεκριμένο σημείο.

Ένας Αμερικανός τουρίστας τραυματίστηκε ελαφρά όταν έπεσε στον κρατήρα του Βεζούβιου ενώ προσπαθούσε να βγάλει σέλφι.

Ο 23χρονος και η οικογένειά του έφτασαν στην κορυφή του ηφαιστείου που βρίσκεται στις δυτικές ακτές της Ιταλίας και σε απόσταση 12 χλμ. από τη Νάπολη.

Σύμφωνα με τον Guardian, o άνδρας έβγαζε selfie, όταν το τηλέφωνό του γλίστρησε από το χέρι του και μπήκε στο στόμιο του ηφαιστείου.

Στη συνέχεια κατέβηκε στον κρατήρα σε μια προσπάθεια να πάρει πίσω το τηλέφωνό του με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει. Οι ξεναγοί που ήταν στο σημείο έτρεξαν για να βοηθήσουν ενώ κάλεσαν και την αστυνομία αλλά και την πυροσβεστική.

Ο άνδρας είχε αμυχές στην πλάτη και στα χέρια αλλά και μώλωπες και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη

Αξίζει να σημειωθεί πως η περιπέτειά του δεν έληξε εκεί, αφού τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη οικογένειά του αντιμετωπίζουν κατηγορίες μετά από καταγγελία της αστυνομίας για εισβολή σε δημόσια γη.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, είχε μπει στο σημείο χωρίς εισιτήρια, ενώ φέρεται να ακολούθησε ένα μονοπάτι που σηματοδοτημένο ως απαγορευμένο επειδή ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο.