Η απάντηση του δημάρχου για τις ξαπλώστρες στο Ελαφονήσι: «Χρειάζονται περισσότερες» (vid)

Newsroom
Η απάντηση του δημάρχου για τις ξαπλώστρες στο Ελαφονήσι: «Χρειάζονται περισσότερες» (vid)
Ο δήμαρχος Κισσάμου απάντησε στα αρνητικά σχόλια για τις ξαπλώστρες στο Ελαφονήσι.

Έχει διχάσει η φωτογραφία στα social media όπου δείχνει τις δεκάδες ξαπλώστρες στο Ελαφονήσι στα Χανιά για την εξυπηρέτηση των λουόμενων.

Συγκεκριμένα, αρκετοί χρήστες των social media, όταν είδαν την φωτογραφία στον λογαριασμό Colours of Crete, σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι η παραλία έχει γεμίσει με ξαπλώστρες και ομπρέλες.

«Τραπέζια καρέκλες σκουπίδια σε ένα από τα ομορφότερα μέρη μας. Βγάλτε τις ξαπλώστρες να μπορεί ο κόσμος να θαυμάσει το τοπίο όπως πραγματικά είναι», είναι ένα ενδεικτικό σχόλιο.

Η απάντηση του δήμαρχου Κισσάμου

Ο δήμαρχος Κισσάμου, Γιώργος Μυλωνάκης, απάντησε στα αρνητικά σχόλια και τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Γίνεται να έχουμε μία παραλία με τέτοια επισκεψιμότητα και να μην έχουμε ξαπλώστρες;».

Όπως εξήγησε, όλες οι παρεμβάσεις στο σημείο έχουν γίνει μετά από σχετική άδεια, ενώ τόνισε πως «το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι χρειάζονται πολύ περισσότερες για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος».

Παράλληλα τόνισε πως υπάρχει πολύ μεγάλο κομμάτι παραλίας για όσους δεν θέλουν να κάτσουν σε ξαπλώστρα. Αναφορικά με τους προβληματισμούς για αλλοίωση του φυσικού κάλλους τους τοπίου και την καθαριότητα, επεσήμανε: «Το φυσικό κάλλος αναπλάθεται... Δεν υπάρχει όχι σκουπίδι, δεν υπάρχει ούτε γόπα κάτω. Επιβάλουμε καθαριότητα».