iPhone 14: Διέρρευσαν εικόνες από τις θήκες, μεγαλύτερη η κάμερα στο iPhone 14 Pro Max

iPhone 14: Διέρρευσαν εικόνες από τις θήκες, μεγαλύτερη η κάμερα στο iPhone 14 Pro Max
Τι μαρτυρούν οι νέες διαρροές για την νέα σειρά τηλεφώνων της Apple.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη μερικές εβδομάδες μακριά από την αποκάλυψη των νέων iPhone, αλλά φαίνεται πως οι διαρροές θα μας συνοδεύσουν μέχρι τότε.

Σύμφωνα με χρήστη της πλατφόρμας Weibo, έχουν ήδη πέσει στα χέρια του οι πρώτες θήκες για τα νέα τηλέφωνα που δείχνουν πως σε επίπεδο σχεδιασμού η Apple δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα τα νέα της μοντέλα.

Συγκεκριμένα, οι δύο μικρότερες συσκευές (iPhone 14 και iPhone 14 Pro) εκτιμάται πως θα έχουν τις ίδιες οθόνες 6.1 ιντσών, ενώ οι δύο μεγαλύτερες (iPhone 14 Plus και iPhone 14 Pro Max) θα έχουν οθόνες 6.7 ιντσών.

Σε μια πιο προσεκτική ματιά και σύγκριση, φαίνεται πάντως πως η Apple έχει ενσωματώσει στα iPhone 14 Pro Max μεγαλύτερη κάμερα, επιβεβαιώνοντας κάποιες πληροφορίες που έχουν εμφανιστεί διάσπαρτα τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με αυτά, το top μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας θα προσφέρει έναν φακό υψηλότερης ανάλυσης στα 48MP, ενώ αναβαθμίσεις αναμένονται και στις selfie cams.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως σε ό,τι αφορά το chipset τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus αναμένεται να έχουν το περσινό A15, ενώ τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max το νέο A16.

Πηγή εικόνας: Weibo.com