Το περιστατικό στον Άγιο Σάββα που οδήγησε τον Στάθη Σχίζα να δώσει τα χρήματα του Survivor στα παιδιά με καρκίνο (vid)

Newsroom
Το περιστατικό στον Άγιο Σάββα που οδήγησε τον Στάθη Σχίζα να δώσει τα χρήματα του Survivor στα παιδιά με καρκίνο (vid)
Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως έφτασε στην απόφαση να δωρίσει μέρος του επάθλου του Survivor στα παιδιά με καρκίνο.

Την Τετάρτη το βράδυ, λίγο μετά την ανάδειξή του ως νικητή του εφετινού Survivor, ο Στάθης Σχίζας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να δώσει μέρος του επάθλου που κέρδισε στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Κάτι που έκανε όλο τον κόσμο να του βγάλει το... καπέλο, τόσο για την κίνησή του αυτή, όσο και για το γεγονός πως δεν την είχε ανακοινώσει νωρίτερα, προκειμένου να μην επηρεάσει το κοινό.

Μιλώντας στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και στην Σάσα Σταμάτη, ο γνωστός κικ μπόξερ, διηγήθηκε το περιστατικό που τον οδήγησε στην απόφαση αυτή...

«Οταν είχα πάει τη μητέρα μου στον “Αγιο Σάββα” για να κάνει χημειοθεραπεία, τελείως τυχαία με είχε τραβήξει το ασανσέρ στον έκτο όροφο, εκεί όπου βρίσκεται η μονάδα για παιδάκια. Βγήκα έξω χωρίς να έχω αντιληφθεί εξαρχής πού ήμουν και βρέθηκα ανάμεσα σε παιδάκια με καρκίνο και γονείς να παλεύουν γι’ αυτό. Ως γονέας, έχω μια κόρη, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με το συγκεκριμένο κομμάτι και είπα ότι αυτά τα παιδάκια θέλω κάποια στιγμή να τα βοηθήσω και οικονομικά, αλλά και με παρουσία εκεί. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι’ αυτά τα παιδάκια, που είναι πραγματικοί ήρωες της ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά.