Έκρηξη της Ζήνας Κουτσελίνη στον αέρα: «Ο Ευαγγελάτος τα πήρε, ανέδειξε την εκπομπή, να κλέβετε με τρόπο» (vid)

Newsroom
Έκρηξη της Ζήνας Κουτσελίνη στον αέρα: «Ο Ευαγγελάτος τα πήρε, ανέδειξε την εκπομπή, να κλέβετε με τρόπο» (vid)
Φανερά εκνευρισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη με τις εκπομπής που παίρνουν το ρεπορτάζ των συνεργατών της και δεν αναφέρουν πηγή.

Αν και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της τηλεοπτικής σεζόν, η Ζήνα Κουτσελίνη δεν έκρυψε την Πέμπτη τον εκνευρισμό της. Αφορμή αποτέλεσε η κίνηση άλλων εκπομπών να «κλέβουν» το ρεπορτάζ των συνεργατών της και να το παρουσιάζουν ως δικό τους, χωρίς να αναφέρουν την πηγή.

«Τα λέμε εδώ, μετά υπάρχουν εκπομπές που τα επαναλαμβάνουν και δεν αναφέρουν την πηγή. Υπάρχουν όμως και αυτές που την λένε. Και ξέρετε τι συμβαίνει; Όταν εμείς λέμε για φερόμενη κατάθεση, δεν γίνεται μετά να αποτυπώνεται σε άλλη εκπομπή με τα ίδια λόγια που είναι παράφραση του δικού μας ρεπορτάζ. Ξέρετε, εκεί που βάλαμε εμείς τελεία στην κατάθεση μπορεί να έχει ένα κόμμα, ένα πάντως... Εμείς καμιά φορά μπλοφάρουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί: «Είπαμε, να κλέβετε, αλλά με έναν τρόπο... Είδαμε τον κ. Ευαγγελάτο, τα πήρε ανέδειξε την εκπομπή. Η Ελεονώρα Μελέτη, τα πήρε, ανέδειξε την εκπομπή. Ας το κάνουν και άλλοι, κάποιοι έχουν καλύτερο ρεπορτάζ».