Χαμός με σφράγισμα πρατηρίου στην Θεσσαλονίκη για νοθεία βενζίνης: Έξαλλη πελάτισσα ζητούσε εξηγήσεις (vid)

Newsroom
Χαμός με σφράγισμα πρατηρίου στην Θεσσαλονίκη για νοθεία βενζίνης: Έξαλλη πελάτισσα ζητούσε εξηγήσεις (vid)
Αν και ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου έλεγε οτι η δεξαμενή δεν είναι σε λειτουργία εδώ και δύο χρόνια, μία πελάτισσα μπήκε έξαλλη και ζητούσε εξηγήσεις.

Ένταση υπήρξε χθες σε πρατήριο της Θεσσαλονίκης, το οποίο μετά από έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε πως είχε νοθευμένα καύσιμα. Κάτι όμως που η ιδιοκτησία του το αμφισβητεί...

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας που αγόρασε πριν έναν χρόνο το 50% του πρατηρίου, Κώστας Πατσούρης, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα προχώρησε σε δηλώσεις λέγοντας ότι το πρατήριο δεν πουλούσε νοθευμένα καύσιμα και ότι το δείγμα όπου εντοπίστηκε νοθευμένο καύσιμο έγινε σε μια παλιά δεξαμενή, «η οποία από το 2020 που έγινε η ανακαίνιση του πρατηρίου ήταν αποκομμένη από τα πιστόλια και από το σύστημα φαίνεται ότι από το 2019 που είχε κάνει την τελευταία παραλαβή δεν είχε καμία κίνηση απολύτως».

Υποστήριξε δε ότι το δείγμα πάρθηκε από μια δεξαμενή που δεν ήταν λειτουργική και που είχε χαμηλή στάθμη 22, όταν το όριο είναι το 20, λέγοντας πως «έβαλαν μέσα ένα λαστιχάκι και ρούφηξαν με το στόμα πράγμα που είναι παράνομο». «Εμείς επειδή είμαστε νόμιμοι είχαμε κρατήσει και το τελευταίο δείγμα του βυτίου όταν ήρθε το 2019, το οποίο όταν αναλύθηκε η ΕΤΕΚΑ είπε ότι βρέθηκαν αλλοιώσεις καθώς είναι 3 ετών παλιό», ανέφερε το voria.gr.

Ένταση με πελάτισσα

Την ίδια ώρα που οι τελωνειακοί σφράγιζαν το πρατήριο μια οδηγός μπήκε στον χώρο και άρχισε να φωνάζει έξαλλη πως έβαζε βενζίνη από το πρατήριο και το ποιος θα την αποζημιώσει αν πάθει κάτι το αυτοκίνητό της. Υπάλληλος του πρατηρίου τής απάντησε ότι το πρατήριο δεν είχε νοθευμένα καύσιμα, όμως η ίδια συνέχιζε να φωνάζει με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβει ένας τελωνειακός.