Ο Μητσοτάκης απάντησε με φωτοτυπίες στον Αζμάνι: «Όταν παίρνετε συμβουλές, να ψάχνετε καλύτερα» (vid)

Newsroom
Ο Μητσοτάκης απάντησε με φωτοτυπίες στον Αζμάνι: «Όταν παίρνετε συμβουλές, να ψάχνετε καλύτερα» (vid)
O Kυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στην δευτερολογία του, τόσο για την ελευθερία του Τύπου, όσο και για τα pushbacks.

Την δική του απάντηση στις κατηγορίες που δέχθηκε για την ελευθερία του Τύπου, αλλά και τα pushbacks, έδωσε στην δευτερολογία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός απαντώντας στον Μαλίκ Αζμάνι σχετικά με την ελευθεροτυπία στην χώρα μας, εμφάνισε τυπωμένα δύο πρωτοσέλιδα των εφημερίδων «Αυγή» και «Δημοκρατία», τα οποία όπως είπε τον λένε ψεύτη. Διαβεβαίωσε τον Γάλλο αντιπρόεδρο του Renew πως στην χώρα μας μπορεί κανείς να γράφει ότι θέλει, κάτι που ισχύει στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, αλλά και στο internet.

Μάλιστα τον προέτρεψε τον εκπρόσωπο των φιλελεύθερων, να ψάχνει περισσότερο τις συμβουλές που παίρνει, αναφερόμενος στα όσα του έχει μεταφέρει ο Γιώργος Κύρτσος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα είπε η Τινέκε Στρικ των Πράσινων για τις επαναπροωθήσεις, ζήτησε να μην αναπαράγεται η τουρκική προπαγάνδα, ρίχνοντας ευθύνες στην γειτονική χώρα, καθώς όπως είπε δεν γίνεται να φεύγει ένα σκάφος με εκατό άτομα για να έρθει στην Ελλάδα και να μην το γνωρίζουν οι αρχές.

Στη συνέχεια μάλιστα, τόνισε τις βελτιώσεις στα καμπ που υπάρχουν τώρα στην Σάμο και στην Χίο, τα οποία όπως τόνισε δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που υπήρχε επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.