Γαρδέλης για Φιλιππίδη: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν;» (vid)

Newsroom
Γαρδέλης για Φιλιππίδη: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν;» (vid)
Ο Σταμάτης Γαρδέλης στάθηκε στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη για την υπόθεση της κατηγορίες των βιασμών που του αποδίδονται.

Σύμφωνος με την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, τάχθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για το αν γνωρίζει για το γεγονός πως ο συνάδελφός του πλέον πηγαίνει σπίτι του, απάντησε: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω, έχω ενστάσεις. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε και έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό πράγμα και τον κρατάνε ενάμιση χρόνο μέσα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είδα επίσης και για έναν βιασμό που έγινε την πρωτοχρονιά από κάποιον σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας που τελικά αθωώθηκε με βούλευμα. Δεν ξέρω τι να πω. Έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Αλέξη Κούγια πως το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι. «Είναι προκλητικό να λες ότι το θέατρο είναι ένα κρεβάτι. Το θέατρο είναι και σπουδή, είναι και σχολείο. Ο Αλέξης Κούγιας είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του, οπότε μπορεί να λέει ότι θέλει».

Τα όσα είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης και το μπλέξιμο του ταλέντου του με τις κατηγορίες για βιασμό που αντιμετωπίζει, προκάλεσαν την αντίδραση της Φαίης Σκορδά, όπως μπορείτε να δείτε και στο video.