Eλεύθερος ο Θέμης Αδαμαντίδης: Ο περιοριστικός όρος για την σύντροφό του (vid)

Newsroom
Eλεύθερος ο Θέμης Αδαμαντίδης: Ο περιοριστικός όρος για την σύντροφό του (vid)
Για τις 4 Ιουλίου ορίστηκε η δικάσιμος για τον Θέμη Αδαμαντίδη που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ενώπιον του εισαγγελέα για την καταγγελία που έγινε από την σύντροφό του πως της επιτέθηκε και την χτύπησε, βρέθηκε το μεσημέρι ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Θυμίζουμε πως κατά την άφιξή του, έδειξε φανερά εκνευρισμένος: «Βρε καλώς τα παιδάκια», είπε πλησιάζοντας τις κάμερες, ενώ όταν του έβαλαν ένα μικρόφωνο μπροστά, με μία αγκωνιά, το απομάκρυνε.

Μάλιστα όταν τον ρώτησαν «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο» και στη συνέχεια προέτρεψε τους δημοσιογράφους να πάνε σπίτι τους.

Μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος και του τέθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει την σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της.

Στην δίωξη που του ασκήθηκε, περιλαμβάνονται τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης.

Η καταγγελία της συντρόφου του

Θυμίζουμε οτι η σύντροφός της, στην καταγγελία που έκανε για την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε, ανέφερε: «Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα.

Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου».

Μάλιστα, αναφέρει και κάποια άλλα περιστατικά βίας τα οποία καταγγέλει οτι έχει υποστεί, λέγοντας μάλιστα πως ο Θέμης Αδαμαντίδης την ζήλευε και τις έβαζε μαγνητοφωνάκια για να μαθαίνει με ποιους μιλάει και τι λέει.