Η Νικολούλη απάντησε στην «τούρτα της μαμάς» και αποκάλυψε τον Σωτηράκη (vid)

Newsroom
Η Νικολούλη απάντησε στην «τούρτα της μαμάς» και αποκάλυψε τον Σωτηράκη (vid)
H Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε τον σκηνοθέτη της εκπομπής της, τον Σωτήρη

H εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έριξε αυλαία για την φετινή σεζόν. Ωστόσο, όσοι παρακολουθούσαν την εκπομπή θα θυμούνται πως η δημοσιογράφος «εκνευριζόταν»με τον σκηνοθέτη, τον γνωστό σε όλους Σωτήρη, όταν της έλεγε να διακόψει για διαφημίσεις.

Συγκεκριμένα αρκετές φορές έλεγε στον «αέρα», «ναι Σωτηράκη εντάξει, περίμενε» ή «διαφημίσεις θες; Πάρε τις!». Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «η τούρτα της μαμάς» η Χρύσα Ρώπα, η οποία υποδυόταν την «Αλεξάνδρα» λέει στην γυναίκα του εγγονού της ότι θα ήθελε να γνωρίσει τον «Σωτηράκη» που ακούει συνέχεια στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Έτσι, η Αγγελική Νικολούλη αποφάσισε να αποκαλύψει τον Σωτηράκη, όπως τον αποκαλεί και έκανε μια ανάρτηση στο instagram στην οποία παραθέτει το απόσπασμα με την Χρύσα Ρώπα και στην συνέχεια τον σκηνοθέτη της εκπομπής, Σωτήρη Σπαθάρη, ο οποίος χορεύει.

Μάλιστα το βίντεο η δημοσιογράφος το «κλείνει» με την φράση «φιλάκια», που επίσης συνηθίζει να λέει. Η αλήθεια είναι πως η απορία της Χρύσας Ρώπα είναι κάτι που έχουν εκφράσει πολλοί τηλεθεατές της εκπομπής, καθώς όλοι ήθελαν να μάθουν ποιος είναι.