Παντού τα ίδια οι Βρετανοί τουρίστες: Νεαροί λεηλατούν πορτογαλικό μπαρ και το «βομβαρδίζουν» με πλαστικές καρέκλες (vid)

Newsroom
Παντού τα ίδια οι Βρετανοί τουρίστες: Νεαροί λεηλατούν πορτογαλικό μπαρ και το «βομβαρδίζουν» με πλαστικές καρέκλες (vid)
Αρχικά διαπληκτίστηκαν με μια άλλη παρέα, διαφορετικής εθνικότητας και στη συνέχεια τα έβαλαν με το προσωπικό.

Είναι εικόνες που έχουμε δει ουκ ολίγες φορές σε Φαληράκι και Λαγανά. Οι Βρετανοί τουρίστες όταν μεθούν κάνουν επεισόδια, σε όποιο χώρα κι αν πηγαίνουν για διακοπές και τρανή απόδειξη είναι το βίντεο που «ανέβασε» η MailOnLine από το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Το μπαρ Aloha, το οποίο βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο κοντά στην Praia da Rocha στο Portimão, «βομβαρδίστηκε» πλαστικές καρέκλες και κάθε λογής αντικείμενα εξωτερικού χώρου από μια ομάδα νεαρών Βρετανών.

2

Τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν ότι κάποιοι από την ομάδα των Βρετανών είχαν αντιπαρατεθεί με μια παρέα, άλλης εθνικότητας στο μπαρ, ωστόσο στη συνέχεια στράφηκαν εναντίον των μελών του προσωπικού και της ασφάλειας του μπαρ, όταν προσπάθησαν να επέμβουν.

2

Οι νεαροί άρχισαν να εκτοξεύουν καρέκλες στις γυάλινες πόρτες του μπαρ, ενώ στόχευαν μέλη του προσωπικού που στέκονταν έξω προσπαθώντας να αποτρέψουν τις καρέκλες να σπάσουν τα τζάμια.

Η αστυνομία της Πορτογαλίας στο Portimão (PSP) εξέδωσε ανακοίνωση δηλώνοντας ότι εντόπισε επτά από τους νεαρούς που συμμετείχαν στην επίθεση, σε ένα τοπικό ξενοδοχείο.