Πατέρας στις ΗΠΑ αυτοκτόνησε όταν κατάλαβε ότι ο 18 μηνών γιος του πέθανε εξαιτίας του: Τον ξέχασε στο αυτοκίνητο (vid)

Newsroom
Πατέρας στις ΗΠΑ αυτοκτόνησε όταν κατάλαβε ότι ο 18 μηνών γιος του πέθανε εξαιτίας του: Τον ξέχασε στο αυτοκίνητο (vid)
Τραγωδία στη Βιρτζίνια με ένα πατέρα να δίνει τέλος στη ζωή του μετά τον θάνατο του παιδιού του.

Μια τραγική ιστορία έρχεται από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ, με έναν πατέρα να βάζει τέλος στη ζωή του επειδή συνειδητοποίησε ότι ευθυνόταν για τον θάνατο του 18 μηνών γιου του. Ο πατέρας ξέχασε το μωράκι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Αφού βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στο αυτοκίνητο, επέστρεψε τρέχοντας στο σπίτι του στην κομητεία Τσέστερφιλντ. Λίγο μετά την άφιξη του πατέρα στο σπίτι, η αστυνομία έλαβε κλήση ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας. Λίγο αργότερα η αστυνομία δέχτηκε ένα δεύτερο τηλεφώνημα από μέλος της οικογένειας, που είπε ότι ο πατέρας του αγοριού τους είπε ότι είχε αφήσει τον γιο του στο αυτοκίνητο για τρεις ώρες και ότι το μωρό μπορεί να ήταν νεκρό.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το αυτοκίνητο στο δρόμο με την πίσω πόρτα ακόμα ανοιχτή και το παιδικό κάθισμα άδειο. Μέσα στο σπίτι βρήκαν το νήπιο νεκρό, είπαν οι αστυνομικοί. Ούτε η ταυτότητα του πατέρα ούτε του μικρού παιδιού έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

«Πρόκειται για μια τραγωδία και συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στην οικογένεια. Ωστόσο, θα ήταν παράλειψη να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να πούμε για μία ακόμη φορά πόσο σημαντικό είναι οι άνθρωποι να ελέγχουν τα οχήματά τους», δήλωσε ένας αστυνομικός.

Η αστυνομία δήλωσε ότι παραμένει σε επαφή με τη μητέρα του νεκρού παιδιού και άλλα μέλη της οικογένειας καθώς συνεχίζει την έρευνα.