Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο στο Χαλάνδρι: Οι δύο φίλοι έκαναν κόντρα

Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο στο Χαλάνδρι: Οι δύο φίλοι έκαναν κόντρα
Οι δύο φίλοι έκαναν κόντρα με αποτέλεσμα ο ένας 18χρονος να χάσει τον έλεγχο.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (28/6) στη λεωφόρο Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στο Χαλάνδρι όταν, όπως έχει προκύψει μέχρι στιγμής, ο 18χρονος έκανε κόντρα με φίλο του και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν την σύγκρουση

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 19χρονο

Εν τω μεταξύ ποινική δίωξη κακουργηματικου βαθμού για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του 19χρονου που συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι με θύμα 18χρονο φίλο του συλληφθέντα.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, από τα οποία φέρεται να προέκυψε πως το αυτοκίνητο του 19χρονου ήταν πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος, με πιθανότερο σενάριο οι δύο φίλοι να έκαναν κόντρα.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα μετά τις 4 τα ξημερώματα, οπότε και το αυτοκίνητο του θύματος σε στροφή της Παπανικολή εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε με μεγάλη σφοδρότητα σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μεγάλο δέντρο ξεριζώθηκε, ενώ το αυτοκίνητο διαλύθηκε. Ο κατηγορούμενος θα λάβει προθεσμία για την απολογία του.