Γερμανού για Snik-Light: «Οι διοργανωτές τους ζήτησαν να φύγουν κι εκείνοι αρνήθηκαν, θα ήταν επικίνδυνο αν επέμεναν» (vid)

Newsroom
Γερμανού για Snik-Light: «Οι διοργανωτές τους ζήτησαν να φύγουν κι εκείνοι αρνήθηκαν, θα ήταν επικίνδυνο αν επέμεναν» (vid)
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τις πληροφορίες που είχε, και τόνισε ότι οι Snik και Light αρνήθηκαν να αποχωρήσουν όταν τους ζητήθηκε.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στην εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται», όσα συνέβησαν στα MAD VMA 2022, με το επεισόδιο ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light.

Όπως ανέφερε, συμφωνεί με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είχε πει στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι οι υπεύθυνοι του MAD είχαν ζητήσει από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο να φύγουν αλλά εκείνοι δεν το έκαναν.

«Επειδή έχω την ίδια άποψη με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος τοποθετήθηκε χτες, μπορούμε να δούμε και την δήλωση του Γιώργου Λιάγκα...», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον αέρα του Πρωινού: «Επειδή όλοι ρωτούν γιατί δεν τους έδιωξαν, θα ακουστεί για πρώτη φορά. Είπα να μην το πω αλλά… Έγινε προσπάθεια από τους διοργανωτές, τους φώναξαν και τους δύο αλλά και τους ανθρώπους που ήταν μαζί τους και τους είπαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν. Δεν αποχώρησαν. Εγώ χθες δεν το είχα σαν ρεπορτάζ».

«Και ο Γιώργος και εγώ μιλήσαμε με τον ίδιο άνθρωπο, τον άνθρωπο που έχει το MAD. Προσπάθησαν μετά την πρώτη σύρραξη που έγινε, ζητήθηκε πολύ ευγενικά και από τον LIght και από τον Snik να αποχωρήσουν για να μπορέσει να συνεχιστεί η βραδιά ήρεμα. Αυτο ακριβώς που είπε ο Γιώργος Λιάγκας έγινε. Κι επειδή έχω ακριβώς το ίδιο ρεπορτάζ με τον Γιώργο, μιλήσαμε με τον ίδιο άνθρωπο, τους ζητήθηκε πολύ ευγενικά "παρακαλούμε αποχωρήστε για να μπορέσει να συνεχιστεί η βραδιά". Κοίταξε, η απάντηση των καλλιτεχνών του Snik και του Light ήταν ότι "δεν θα φύγουμε γιατί για εμάς είναι θέμα τιμής προς τους θαυμαστές μας που είναι σήμερα εδώ, να κάνουμε τα act μας"», είπε η παρουσιάστρια.

«Δεν αποχώρησαν όμως ούτε τα άτομα της συνοδείας», είπε ένας δημοσιογράφος από το πάνελ.

«Δηλαδή ήταν προτιμότερο να μην τραγουδήσει η Παπαρίζου και να τραγουδήσουν αυτοί; Ή να ανέβουν πάνω και να τους γιουχάρει όλο το στάδιο...», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η Ναταλία Γερμανού συμπλήρωσε: «Θα πω το εξής και ελπίζω να γίνει κατανοητό από τον κόσμο που μας βλέπει κι από εσάς που με ακούτε. Ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο να επιμείνουν οι διοργανωτές στο αν τους διώξουν. Ελπίζω να καταλαβαίνετε».

«Καταλαβαίνω. Απείλησαν προφανώς, εμμέσως ή άμεσα...», είπε ο συνεργάτης της κι εκείνη απάντησε «εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο», του απάντησε η παρουσιάστρια.

«Ωραία συνεχίζεται η βραδιά. Και θα κάνουμε τον σταυρό μας ως παραγωγή να πάνε όλα καλά; Με τόσα παιδιά;», αναρωτήθηκε ο συνεργάτης της.